Jump to content
  • Kaydol

VEBA

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Days Won

    4

VEBA last won the day on Aralık 13 2017

VEBA had the most liked content!

VEBA Hakkında

İletişim Yöntemleri

  • Skype
    Baasgaan

Güncel Profil Ziyaretleri

1212 profil görüntüleme
  1. VEBA

    Deathko giriş sorunu

    Id pw ekranında oyundan atmasının bir çok sebebi mevcut manuel girişlerde bile sorun yaratıyor. Bir dönem çok fazlaydı bu sorunu çözdüler yönetimi ancak bazen ara ara atıyor. Sana sorun çıkarabilecek şeyleri yazayım sen tek tek kontrol et . 1- Güvenlik duvarı , virüs programı . 2- Chet engine , capslock macro , v.b 3rd dosyalar devilcrafty hariç. 3- Ekran kartı dosyalarının eksikliği , pc laptop mu masaüstü mü ? çift ekran kartı kullanıyorsan eksik setupları olması %99. Bunları deneyıp tekrar söylersen sevinirim. İyi forumlar.
  2. VEBA

    Deathko girerken -255 hatası

    Server bakımda olabilir , internet kaynaklı bir sorunun olabilir ( modem res test ) . Bot ile baştan girmek istediğin .exe dosyasını seçip tekrar dene lütfen şuan bende bir sorun yok deathkodayım. Dipnot : Yetkili değilim bilgimi paylaşıyorum . İyi forumlar.
  3. 1- Çalışıyor 2-Bankaya at ve oto rpr mevcut çalışıyor rota üzerinden ister oto ister manuel kayıtlı. 3-Inventory sağ en alt kısmına basma kağıdını koyup sıralamasını belirliyorsun yukarıdan sağa doğru basıp alttakilere iniyor sırasıyla basmak istediğin tüm itemleri çantana alıyorsun kaç tur basmasını ıstıyorsan mesela çantan komple +1 ve sen bunların hepsini +5 yapmak istiyorsun +1 den 5 e 4 turda geçiyor oraya 4 yazıyorsun ve tüm itemler +5 oluyor yani orana bağlı olarak tabi ki sonra duruyor. 4-Malesef gem kırdıktan sonra tamamını kendın satıyor ve ya bankana bırakıyorsun. Başka sorun olursa acme v2 ile alakalı yanıtlamaya çalışırım . İyi forumlar.
  4. VEBA

    Bian koda hangi k0sp çalışır?

    OnlineHile de Methe'nin botu var o çalışıyor moruk.
  5. Sexyko botunda sorun var diyebiliyorum ve 2. botumu aldım hala gem düzenini malesef oturtamadım
  6. adet olarak sayıyı kaç belirledin ?
  7. Hocam hertürlü süreyi denedım hepsinde aynı sorunu verıyor daha önce konu açtım spamdan kapattınız stabil dediniz ancak stabil olan tek şey hata raporu göndermesi lütfen test ediniz KOXP CHAT kısmından da tüm kullanıcılar aynı dertten müzdarip ilgileneceğinizden kuşkum yok ancak lütfen bir göz gezdiriniz. Bir dünya fragment birikti kıramıyoruz buda sorundan bir kesit.
  8. Müdür bot yapıcak halimiz yok botta gem kırarken hata raporu gönder ile karşılaşıyoruz devamlı relog atmak zorunda kalıyoruz bi hata verdımı baştan çarları sokmakla uğraşıyoruz . Sırf uğraşmamak için yani teşekkür ettim yine de sana iyi oyunlar , iyi forumlar.
  9. VEBA

    Multi 3-4 charlarda sürekli town

    Sorun botta değil acme de müdür düzeltildi şuan
  10. Dostum çok teşekkür ederim mükemmel paylaşım paket kodlarını genel de kimse paylaşmaz faydalı oldu oldukça senden küçük bir ricam daha var acaba bana aynısını gem için olanınında kodunu atabilir misin mümkünse?
  11. Merhaba , Wall hack ACME V2 botunuz da şuan da çalışmamakta all chatten yazı yazınca mor ancak kullanım da çalışmıyor wh . Diğer bir sorun ise gem kırarken devamlı olarak hata raporu gönderme ile karşı karşıya kalıyorum . Bazen 2 tur kırıyorum bazen ilk turun başında atıyor . Gerekeni yaparsanız çok sevinirim. @DevilCraft
  12. VEBA

    SteamKO Koxp Gelcekmi ?

    Zor gibi ama bekliyoruz
×
×
  • Yeni Oluştur...