Jump to content
  • Kaydol

AlucarD

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

AlucarD Hakkında

Güncel Profil Ziyaretleri

944 profil görüntüleme
  1. AlucarD

    Euro pvp

    Ben de takipteyim calismanin yani sira baslayacak olan ekip varsa archer clan falan haberleselim
  2. Hocam yaptım ama yine de çalışmıyor
  3. Arkadaşlar arada bir girdiğim yabancı bir server.Bazinga ko . Server koruması soacs.Bu server da faydalanabileceğim herhangi bir açık var mıdır? bus dupe pus bugu vb. ? çok useri olmadığı gibi item satışı falan da olmuyor o yüzden ticaret falan değil amacım.Sadece biraz avantaj sağlamak :) Şimdiden yardımlar için teşekkür ederim :)
  4. Arkadaşlar çok fazla useri olmayan ara sıra girip vakit geçirdiğim bir server.Soacs bot ile arada farm yapiyorum.(8li ok çalışmıyor bu arada yetkililere duyurulur :P ) Bu server da deneyebileceğim açık varmıdır? Bus dupe pus bugu vb gibi?Server koruması soacs ve sanırım lisanssız. Tecrübeli arkadaşlardan ricam bir kaç yöntem önermeleri.Şimdiden teşekkür ederim dipnot: Çok useri olmadığı gibi itemlerin tl olarak satılma gibi bir durumu yok bu yüzden ticaret amacım yok sadece bir kaç açık denemek ve avantaj sağlama peşindeyim.
  5. Başlıkta belirttiğim gibi giriş ekranında bot kalıyor 00,20 sularında oyundayken hata kodu 411 vererek oyundan attı.Bir daha da bota giriş yapamadım
  6. AlucarD

    pvpLife v4.2.0 [GOLD]

    Teşekkürler
  7. AlucarD

    HDD&Mac Ban kaldırma

    Teşekkürler Eline sağlık
  8. Teşekkürler :)
  9. AlucarD

    Soacs Bot

    Bazingako da çalışıyor mu acaba? Deneyen orada oynayan var mı?
  10. AlucarD

    DevilCrafty WallPaper Çalışması :) Vol 1

    Güzel çalışma :)
  11. AlucarD

    Merhabalar

    Herkese iyi forumlar.Forumu 19xx bot aldığım zaman keşfettim.Paylaşımlar oldukça güzel Adım Tolga 28 yaşındayım öğretmenim.Uzun yıllardır ko oynuyorum.2011 de uskoyu bıraktığımdan bu yana da pvp lerde vakit geçiriyorum fırsat buldukça tabi :)
×
×
  • Yeni Oluştur...