Jump to content
  • Kaydol

cagatayy38

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    87
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. cagatayy38

    olympia 77lvl battlepriest satılır

    dual old we, old wp, old ske, +7 mp rec weight hammer, dual old roc, +8 str paper set.nyan char 60 warrior. ayrıntılı bilgi için mesaj atınız. ilan günceldir. şuan 100 saat gold presi mevcut. isteyene itemli itemsiz teslim edebilirim kendi charım. yaz okulum başlayacak o sebeple satıyorum. ciddi alıcı olursa fiyatta düşebilirim. ring isterse fiyat artar. oyunfora komisyon vermeyelim derse fiyat düşer .
  2. https://www.oyunfor.com/ilanlar/knight-online/account/77-lvl-battle-priest-itemli-209409
  3. https://www.oyunfor.com/ilanlar/knight-online/account/79-lvlyuzde43-elle-ve-genie-ile-asas-olarak-kasilmistir-temiz-char.-202948 günceldir oyunfordan yada buradan mesaj atabilirsiniz.
  4. günceldir. usko da bot yok mu hiç ??
  5. teşekkür derken ? kimse bir şey yazmamış
  6. başlıkta belirttiğim gibi usko da bot var mı ? şuan sitede satılan veya başka yerlerde satılan isim verebilir misiniz ?
  7. Krowaz güncellemesi geldikten sonra eski sürümü kullanıpta hapis yemeyen var mı ? yada krowaz geldikten sonra eski sürümü kullanmayıp hapis yiyen var mı ?
  8. dün 3 charımın yediği hapisten sonra bot işini bırakma kararı aldım. alıcı olursa charımıda satıyorum .pathosta 20m karşılığı botu verebilirim keyi ile beraber. charı almayı düşünenler için , 79 level % 45 okcu genie ile kasılmış , 59 level okcu yan char , 60 level potcu yan char. itemler old rol , old elf metal earning , ske belt , old pp , ayrıntılı bilgi için msj atın
  9. cagatayy38

    GİNEMİ HAPİS ?

    3 charımda hapis yemiş nasıl tespit ediyorlar bu kadar ? botla ilgili olabilir mi ?
  10. cagatayy38

    GİNEMİ HAPİS ?

    oha ya yakalanmamak için kopya client kullanıyorum nasıl tespit etmişlerde eski charlarıda hapise atmışlar
  11. cagatayy38

    GİNEMİ HAPİS ?

    bende 5 dakika önce girdim , sc leri kullanmıyor , sw hack kullanmıyorum , ts gem kullanmıyorum yine yakalıyorlar. yakalanmamak için bi yöntem yok mu
  12. cagatayy38

    Özel Koruma Çalışmıyor.

    ts gem ile değilde normal ts yi basmıyor bot failed diyor onada bir el atarsanız. önceden söylemiştim " valid floating value. tarzı bir hatada veriyor atack yaparken bazen.
  13. cagatayy38

    hapis sorunu düzeldi mi?

    Bende merak ediyorum char kasıyorum daha 50 levelde hapise atıyorlar . Gm ler logları kontrol ediyorlar biliyoruzda bu loglarda neler var ne kullanırsak dikkat çeker neleri kullanmayalım bir yardımcı olursanız ?
  14. speedybot-steamko da da giriş yap butonu gelmiyor
×
×
  • Yeni Oluştur...