Jump to content
  • Kaydol

tagi77

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

tagi77 Hakkında

İletişim Yöntemleri

  • Skype
    tagiray
  1. Arkadaşlar okcu sorununu ccozemedigim icin asas acıp ona döndüm o cözülene kadar fakat 20 dk sonra burda da dc verebiliyor... Asasla speedybot kullanan varsa sorunsuz,lütfen bi ayarlarını verebilir mi rica etsem.SİMDİDEN sagolun
  2. tagi77

    Hoppala,Dc,Mercek ...

    hocam asasla giriyorum 1000 r atak 1000 skill hızıyla yine bu muhabbetle onda da dc veriyor asasda ne zaman düzelir
  3. tagi77

    Hoppala,Dc,Mercek ...

    [url=http://hizliresim.com/qMMj9Q][/url] [url=http://hizliresim.com/pzzXYq][/url]
  4. tagi77

    KOXPU YENİ ALDIM AMA ACILMIYOR!

    hocam bizim sorunlara açıklama bekliyoruz asıl nolacak dc lerin hali
  5. tagi77

    Hoppala,Dc,Mercek ...

    en azından cözdükten sonra kaybettiğim süreyi isteyecegim tek umudum şu an bu insanlar cok övüyor k0xp u ama bize denk geldi heralde şşöyle bir saçmalık.
  6. tagi77

    Hoppala,Dc,Mercek ...

    maalesef cözemedim kac foruma yazdım bi kişi de geri dönmedi gerçekten sinir bozucu bi hal alıyor
  7. tagi77

    Speedy bot ve multi client

    arkadaşlar sürekli dc hatası alıyorum archer ım bütün ayarları söylendiği gibi yaptım ko yu sildim 10 dk stabil calıstırıp tekrar koxp actım sonuc yine dc bunun çözümü yok mu ? ayrıca arada bir dcden once büyütec hatası alıyorum sizler bu sıkıntıları yaşadınız mı ? Lütfen yardım
  8. @aktay28 @devilcrafty lütfen bir çözüm bulun aksi halde iade etmek istiyorum nerdeyse 6-7 saattir online ım pc başında 1 1,5 saat durmadı hesap oyunda dc den hata dan dolayı
  9. dc sorunu,mercek hatası,hoppala hatası 3ünüde alıyorum bunların çözümü nedir 5 saattir bi arka arkaya 25 dk acık kalmadı koxp yardım !
  10. dc sorunu,mercek hatası,hoppala hatası 3ünüde alıyorum bunların çözümü nedir 5 saattir bi arka arkaya 25 dk acık kalmadı koxp yardım !
  11. tagi77

    Hoppala,Dc,Mercek ...

    @devilcraft
  12. Evet bot u alalı 5 saat kadar oldu sayamadığım kadar dc mercek ve hoppala hatası aldım.43 lvl okcu kastım 3lü ok u actıgımdan mı dc veriyor bot mu sorunlu ben mi ayarlayamadım her önerilen çözümü yaptım dc yiyorum,mercek hatası alıyorum,hoppala veriyor girerken.Rica etsem bir kere ilgilenseniz ona göre birşeyler yapsak bizde !?
  13. Koxp u satın alalı 2 saat oldu 7 8 kere mercekl, adam ekrana geldi attı oyundan 1 ay öncesinin sorunuymuş galiba cleancleaner indirdim denedim cözümleri tekrar attı 20 lira verdim direk sorunla karşılaştım bişey söylemek icin erken daha 14 gün var ama 2-3 saatte 7 8 kere dc dışında bir sorun bi koxp icin asırı olumsuz cözüm istiyorum lütfen. Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...