Jump to content
  • Kaydol

ItachiUchiha

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    76
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Days Won

    8

ItachiUchiha last won the day on Haziran 30 2019

ItachiUchiha had the most liked content!

ItachiUchiha Hakkında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet :
    Belirtilmemiş

Güncel Profil Ziyaretleri

2499 profil görüntüleme
  1. ItachiUchiha

    Huuhuu ^^

    HuuHuu ^^ Herkese tekrardan merhabalar, Uzun süredir vaktim olmadi KO'ya biraz ara vermistim fakat Chat kutusun'a yazamiyorum eski bir üyeyim aktifligim yoktu rica etsem yöneticiler bi el atsa . aszdazsd ++++ tesekkurler tarzi spermlemek istemiyorm pardon spamlemek
  2. ItachiUchiha

    v1397 KO GUARD Orjinal Files !

    Arkadaslar öncelikle merhabalar, Özel sebeplerden dolayi bayadir forum'a giremedim. Link'i kaldirmamin sebebi dosyalara emek verildigi halde diger forumlar'da paylasildigini gördüm ve ALINTI olarak belirtilmedigi için link'i kaldirdim. Tabi diger forumlar'daki yöneticilerle iletisime geçip sildirdim sorun yoktur . NOT: 50 ileti ve üstü olan kayitli üyelerimiz bana özelden yazabilir dosyalar için hala ilgileniyorlar ise. + 1299 Veritabanim mevcuttur her turlu armor silah (KOREAKO, JAPKO) A'dan Z' ye tum itemler. ve Kurian dönüsüm scroll'uda eklenmistir (Soacs)'ta çalisir. Iyi Forumlar Dilerim !
  3. ItachiUchiha

    Pk lık Şarkı Onerin beyler :D

    Nightcore - runnin veya Nightcore - This is war
  4. Arkadaslar bu forumda pek gezmem , koxp satin almisligim'da yok fakat söyle birsey vardir KOXP çikar bypasslanir fixlenir , yine bypasslanir yine fixlenir bu böyle devam eder... ISTIRAP hilaladam yani eski usko koxp yazici tarafindan yapilan bir anticheat , ilk çikardiginda etrafta birsuru tbl koxp geziyordu bunu fixledi fakat tekrar bypasslanir. Bir kapi düsünün kilidini açarsin yeni kapi koyarlar (: onun'da bir yolunu bulman gerekir. Yöneticilerin mesgul oldugu donemler olabilir hastalik tatil vs vs. (Dedigim gibi bilemiyorum sadece sahsi fikrimi paylasiyorum) Yani soacs alan arkadaslar soacs guncellenmistir bu yuzden koxp çalismayabilir bunun için burdaki yoneticilerin tekrardan koxpu duzenlemesi gerekiyo. Bir ürün almadan bence onlara yazmaniz daha mantiklidir. Iyi forumlar dilerim
  5. Server xSkip koruma altinda degilse burdaki botlar çalismaz diye biliyorum.
  6. ItachiUchiha

    Sanal pc knight açma güncel

    Insallah olur (: rica ederim.
  7. Arkadaslar arkadas sadece Görsel bir programlama hazirlamis burda sadece emege saygi ve tesekkur yeterli arkadas kendince birseyler denemis yavas yavasta kendini gelistirir. Zaten DDOS saldiri hazirlamak okadar kolay degildir bunun scriptleri vs ... var. Genel olarak yazilimcilar bile ugrasmiyor satin aliyor cunki gozuktugu kadar'da basit degildir. Metodlari vardir Layer 4 (Transport Layer) veya Layer 7 (Application Layer) . Ayriyetten Protocolleri vardir ondan sonra attigin saldirilarin bile bypass'i olmasi gerekiyor. Örnek veriyorum suan forumlar'da populer olan Cloudflare korumasi ( suan DevilCrafty forumumuzda olan'da o) CloudFlare bypass botlari'da mevcut. Yani uzatmadan söyle Söliyim arkadaslar evet bu programla kesinlikle bir site veya sunucu kapatamazsiniz sadece hazirlanmis görsel bir programlama. Fakat emege saygilar @@NiccoMediaa ellerine saglik paylasim içinde tesekkurler.
  8. ItachiUchiha

    Vb 6 yada C++ ile kodlama dersi

    Merhabalar, Bu soru bana biraz saçma geldi açikçasi eger sadece " heves " ise 1 saat sonra pes edersin. Gerçekten programlama'yi ögrenmek istiyorsan bunu kendin'de yapabilirsin. INAT insanin tek iyi özelligidir (bana göre). Eger zor'u sevmiyorsan Vb6 yi seçmeni tavsiye ederim, ama diyorsan zor bana göre (ki " zor " diye birsey yoktur) C++ seç derim. Bence bir yazilim dilini ögrenmek istiyorsan en kolay yolu kendi kendini gelistirmek bunuda program yazarak yapabilirsin. Sana nekadar ögretselerde sadece temel bilgiyi ögretir oda (google) " internette" mevcut. Sen direk Koxp'a giriyorsun bu tipki bir bebege kosmayi ögretmek gibi Önce Knight Online'in temelini ögren yazilim kisminda ondan sonra oralara geçersin zaten . NOT: Koxp yazmaktansa bence öncelikle Knight Online dosyalari gelistirmen'i tavsiye ederim KOXP herzaman olur ama KOXPSUZ bir server açmak biraz zor olur ama dedigim gibi "zor" imkansiz degil. Bu yüzden KOXP yerine önce server gelistir bug fixle Anti cheat yaz Sonlara dogru biraz saçmalamis olabilirim sarhosum'da (:
  9. ItachiUchiha

    Sanal pc knight açma güncel

    Sanal bilgisayarla (vmware) ile giris yapmak mumkundur tabi suan'ki güncel knight online'i bilmiyorum 2 tane farkli IP yaparsan giris sorunu yasamazsin diye inaniyorum. Tek IP'ye yakalanirsan security alert hatasi alman normaldir.
  10. ItachiUchiha

    ItachiUchiha Neyin Nesidir ? :)

    Güncel olamamin sebeplerinden biri Belçikadan Türkiye'ye yeni tasinmam oldu ve daha evime internet alamadim yogun islerimden dolayi en kisa zamanda DevilCrafty forumuna geri dönmeyi çok istiyorum. Burdaki ortam mukemmel ve yeni paylasimlar için hazir olun ;)
  11. ItachiUchiha

    v1397 KO GUARD Orjinal Files !

    Kaynak Kod gelistirmenize gerek yok serverin hiç bir sekilde açigi yoktur hepsi full fix . Gelistirmekten kastettigim su Veritabani yani ( database ) ve client gorunumu daha hos birseyler ortaya çikarabilirsiniz :)
  12. ItachiUchiha

    Selam arkadaslar...

    Hosgeldin kardesim Ben Belçikada yasiyorum ama yazin Bursadayim ailem bursada yasiyor :) Aramizda Bursali görmek güzel :)
  13. ItachiUchiha

    v1397 KO GUARD Orjinal Files !

    Link kirik degil indirebilirsiniz 7 saniye bekleyip indir butonu çikicak.
×
×
  • Yeni Oluştur...