Jump to content
  • Kaydol

ahmetcanpolat

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

ahmetcanpolat Hakkında

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. arkadaşlar benden tavsiye sakın almayın.gidin osmanlı bot alın süper çalışıyor.4 key satın aldım aldığıma pişman oldum.sürekli dc atıyor.okcuda hele hiç oyunda duramıyorsunuz.bunu almıycaksak ne alıcaz derseniz osmanlı bot alın hiçbir sorunu yok .sorun olduğunda anında ilgileniyorlar.günlerdir yazıyorum tek bir admin bile cevap vermiyor.

    bu konuyu forumda yayın kimse almasın paralar boşa gidiyor yazık günah.

  2. arkadaşlar benden tavsiye sakın almayın.gidin osmanlı bot alın süper çalışıyor.4 key satın aldım aldığıma pişman oldum.sürekli dc atıyor.okcuda hele hiç oyunda duramıyorsunuz.bunu almıycaksak ne alıcaz derseniz osmanlı bot alın hiçbir sorunu yok .sorun olduğunda anında ilgileniyorlar.günlerdir yazıyorum tek bir admin bile cevap vermiyor. bu konuyu forumda yayın kimse almasın paralar boşa gidiyor yazık günah.
  3. şu+kopxs+ile+ilgilenin+artık+s

  4. bu ne sorumsuzluktur arkadaş.adamlar parasını alıyor keyfine bakıyor rezilliğini biz çekiyoruz.yapamıyorsanız kopxs bırakın ilgilenmiyorsanız bırakın arkadaş.DC olmaktan oyun oynayamıyoruz.Bİr bilgi vermek dahi yok 3gündür yazıyorum cevap vermiyorsunuz.İNsan değilmisiniz.

  5. usko da sürekli dc oluyorum.okcu ayarlarını yaptım.oyuna giriyorum bot aktif değilken bile dc oluyor atak bile yapmırum bot ile ama yinede dc oluyor.

    1. ahmetcanpolat

      ahmetcanpolat

      bu durum ile ilgili çalışma varmı yada çalışma yapılacak mı.kopxsun süresi bitiyor yoksa bida almayacağım .işime yaramıyor çünkü sürekli dc alıyorum.

    2. ahmetcanpolat

      ahmetcanpolat

      sorun sadece bendemi genel bi sorun mu onu söleyin bari

       

  6. arkadaşlar okcu ayarlarını yaptım.yinede dc oluyorum.bot aktif değilken bile dc oluyorum sürekli yardım edebilecek varmı ?
  7. ahmetcanpolat

    ölümsüzlüğün gitmesi

    arkadaşlar ben sürekli dc oluyorum sizdede varmı aynı sorun
  8. kardeşim uskoda sürekli dc alıyoruz çözüm getirecekmisiniz?

  9. ahmetcanpolat

    Usko botta dc sorunu

    arkadaşlar 8li veya 9lu okda dc alıyorum sürekli çözüm bulabilen oldumu .
×
×
  • Yeni Oluştur...