Jump to content
  • Kaydol

mertkandmr35

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

mertkandmr35 Hakkında

İletişim Yöntemleri

  • Skype
    mertkandmr

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Rotalı rpr yapınca çok saçma yerlere gidiyor. Rotalı Rpr nin rotasını çiziyorum aynı videoda ki gibi, town atıp sundrise gidip alım satım rpr yapıp ardından tekrar town atıp gateye gidip gateden geçmesi gerekiyor. fakat gateye gitmiyor çok saçma yerlere gidiyor. Bunun bir çözümü var mı?
  2. Tamam biraz daha uğraşınca hallettim.
  3. Bir de 2.0.5.5 i klasörden çıkarttığımda 2.0.5.4 çıkıyor, bilginize...
  4. Deathko yu çalıştırırken Bx0000002 hatası alıyorum, 2.0.5 ve 2.0.4 ü denedim ikisi de almıyor oyuna.
  5. 3 karakter sokabiliyorum deathko sınırlaması bu kadar.
  6. Köpek aktif olan karakter sundrise gittiği anda oyun kapat hatası veriyor diye daha öncede bir post açmıştım fakat hiçbir ilgilenen olmadı. Skype'tan @DEVILCRAFT 'a 2 defa yazmama rağmen kontrol edilmedi(kontrol edeceğini söyleyerek). Deathko'da sadece Genie hammer bulunmakta, fakat rpr olarak sadece Magic hammer işlenmiş kospa ve genie hammerı kullanmıyor. Artık şu problemlerle ilgilensekmi acaba. Fragment gem kırma sorunuda defalarca dile getirilmiş fakat cevap yok.
  7. mertkandmr35

    Gem kirdirirken dc sorunu

    @MrPunisher Aynı şey devam ediyor. Kapat hatası alıyorum ben
  8. Yok hocam 500 de bile bastırdım sorun yok upgrade konusunda.Sadece gem fragment kırarken atıyor şuanda yavaşlatsam bile atıyor.Ben çöpe at diye birsürü item yazdım çöpe item attırıyom gem kırdırma işlemi bittikçe mesela 20 tane kırdırıyom çöpe attrııyom sonra bidaha kırdırıyom gibi.Hız olarakta 500 den 4000 e kadar denedim.
  9. mertkandmr35

    Knightzone otoupgrade sıkıntısı

    Bir alt konuya bak kardeşim belki işine yarar benim bulduğum çözüm.
  10. Oto upgrade işini hallettim.Anvili açmadan sadece ismi görüncek şekilde tıklayınca anvile, hızlı şekilde upgrade yaptırabiliyoruz. Fakat şimdide gem fragment kırarken sürekli oyundan atıyor herşeyi denedim yinede atıyor.
  11. Çantada basılcak itemler dışında item yok 27 tane item var son slottada bus var. Anvilin yanına gidiyorum anvili açmayınca oto cannot perform upgrade falan gibi bişey yazıyor sağ altta ve hiç upgrade yapmıyor. Anvili açıncada upgrade yapıyo ama 2 tane sonra hata verip kapanıyor oyun. Nasıl çözücez bunu, farklı bir yolumu var oto upgrade yaptırmanın yada süresi falan? benim 3000 de.
  12. mertkandmr35

    Acme Koxp sorunları ve güncelleme

    Oto lootlu kopek aktif olan çar sundris gittiği zaman dc yiyor
  13. mertkandmr35

    Acme Koxp sorunları ve güncelleme

    oto loot açtığında dc verme sorunu şundan dolayıdır. Oto kutu açıyorsunuz alt tarafta bir seçenek var Hepsi (peri) yada hepsi seçeneği hepsi (peri) seçeneğini tıklarsanız dc sorunu ortadan kalkıyor
  14. 1.charda köpeğe kutu toplatma yapıyorum sıkıntı yok ama 2.charda kutu toplatmayı açınca 2dk da dc verdirtiyor neden böyle ?
×
×
  • Yeni Oluştur...