Jump to content
  • Kaydol

sariordek

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. sariordek

    Oyuna girer girmez dc alanlar okusun

    19xx Bot 9.12.2015 gece bilgisayarıma güncelleme geldikten sonra ne yaparak denediysem düzeltemedim oyuna girer girmez oyun kapanıyor ya id yazma yerinde yada oyuna girdigim an karakteri gorur gormez. ( netsh winsock reset ) bu yöntemide denedim yardımcı olurmusunuz.
  2. elinize sağlık...
  3. sariordek

    Sorunlar ve Çözümleri [ Tek Konu Altında ]

    sariordek, 17 Aug 2015 - 9:16 PM, tarhinde: demişki
  4. sariordek

    Sorunlar ve Çözümleri [ Tek Konu Altında ]

    Tam 48 Dakika sonra 4'üncü client gene Dc olmuş dc olmasa kapat hatası vermekte biraz bilgi verebilirmisiniz Yetkili arkadaşlar.
  5. sariordek

    Sorunlar ve Çözümleri [ Tek Konu Altında ]

    Botta Şuan için herşey çalışmakta Fakat Söyle bi sorum olucak 8 Cliente kadar Açabilirsiniz diyorsunuz fakat 4 clienti açıyorum açtıktan ya kısa süre sonra yada 2-3 saat içerisinde DC oluyor yada Programı kapat client çalışmayı durdurdu hatası vermekte diger 3 clientte sorunsuz devam etmekte bilgisayarımın kapasitesini zorlamadan açıyorum 4 client i fakat genede boyle bi sorun yaşamaktayım programımızın son 5-6 sürümünden bu yana ilk aldıgımda 6.0.0. vardı galiba 4 client ile cok stabilize olmuş exe idi sanıyorum tam 1000 saati biraz geçti hiç problem yaşamadan oyunda kaldım Acaba program kullanıcılarımız artış gösterdi ve sizin var olan program sunucunuz yetersiz gelme durumu var mı boyle bişi olabilir mi son düzenlemelerde yaptıgınız clientlerde gayet iyi calışmakta fakat sorun problem ardı arkası kesilmemekte nedir bu bulunamayan programdaki ufak pürüz sizce ?
  6. Teşekkurler bilgilendirme için...
  7. Hep bir önceki her zaman bir sonrakinden fazla kazanrak yukarıya dogru giden bir piramittir ugraşmayın :)
  8. sariordek

    Maden Sorunu # 19xx

    Arkadaşlar Oto rotada sorun cıkmıyor bende manuel rotadan sıkıntılıyım bir süre boyunca sanırım sol taraf maden kısmına gidicez haritalarımızın oto rota ile sorunsuz maden yapabilirsiniz.
  9. Sayın 19xx Bot kullanıcısı arkadaşlarım Bot windows 8 ve 8.1 de + cliente kadar multide sorunsuz calışmakta fakat tabi bu biraz bilgisayar sisteminizle alakası olabilir tam bilemiyorum elimde 2 farkli bilgisayar mevcut her ikisindeki tecrübelerim bunlar windows 7 de ise yönetici olarak giriş yaparsanız ve uyumluluktan win 7 olarak değiştirirseniz sorun kalmayacaktır multisinde multiyide bot programımızı açtıgımızda söylemekte ne yapmamız gerektiğini id pw yazı o ekranda bekleyip kaç multi hesap giricekseniz tamaladıgınızda sıra ile oyuna bağlanabilirsiniz.(win7 server listesi gelmeme problemi uyumluluk ve yönetici ayarından kaynaklı olsa gerek bot ve client ayarlarını kontrol edelim arkadaşlar)
  10. Sanırım post kasmak için teşekkür etmek iyi olucak :)
×
×
  • Yeni Oluştur...