Jump to content
  • Kaydol

Onuralp Acar

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Onuralp Acar Hakkında

İletişim Yöntemleri

  • Skype
    onuralpable

Güncel Profil Ziyaretleri

727 profil görüntüleme
  1. dostum iyi günler, proxy nerden satın alabilirim?

  2. Onuralp Acar

    toplu upgdrade connot perform diyor

    Cannot dedikten sonra relog atman lazım
  3. Onuralp Acar

    oracle giren varmı ?

    Oracle oynayan arkadaşlar yanitlarsaniz çok severim; 1. Maden bırakıp afk kalıp kasabilir miyim? Sorun çıkarıyor mu? 2. Multi ile girişte sıkıntı var mı? 3. Belirli aralıklarla sorun varsa sıklığı nedir?
  4. 23 ocakta euko geliyor, 19xx PvP ancak hackshield güvenlik sistemini kullanacaklarmis, 19xx botu burda kullanabilecek mıyız, ya da satın alabileceğimiz başka bir bot turu olacak mı?
  5. Onuralp Acar

    19xx bot Minör Hızı Ayarı (İstek)

    İkinize de çok teşekkürler :)
  6. Bir sonraki güncellemede mümkünse minöre hız ayarı eklerseniz harika olur, son güncellemeden sonra mana yetişmemekte
  7. Onuralp Acar

    Xskip mi güncellendi

    Aynısını yaşıyorum dün geceki xskip güncellemesinden beri (tüm exeler giriş yaparken sağ altta xskip bar doldurdu ve sorun başladı) 1 char oyundayken ikinci chari açtığımda tüm exeler kapat hatası veriyoe
  8. oynadığım serverda 4 karaktere izin var, arkadaşım 4 karakter ile aralıksız maden yapabiliyor, yapabileceğim bir şey var mı acaba proxy dışında?
  9. 7.0.5'te sorunsuz 3 char ile oynayabiliyorum. 2 charla %40 cpu ile oyunda oluyorum, 3. charı oyuna sokmaya çalıştığımda loading ekranının en sonuncusunda donup kalıyor ve yanıt vermiyor (yan chardan online olduğunu görüyorum karakterimin ancak oyun ekranı gelmiyor) ya da oyuna giriyor fakat ya başka bir clientin kapanmasına sebep oluyor ya da kendisi kapanıyor. Ne yapsam bu sorunu çözebilirim? Denediklerim; -tüm botlar ayrı klasörlerde, hepsinin kendine özel clientleri var, tüm botlar ve clientler yönetici olarak çalıştırılır vaziyette. -görev yöneticisi>ayrıntılar>benzeşmeyi ayarla sekmeleri ile tüm exe'leri yalnızca cpu0 tikli olarak çalıştırma. Not: nadiren 3 charın 1-2 saat oyunda kaldığu oldu (2kez) ancak devamında yine bir clienti kapanmış buldum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
  10. 7.0.5'de başlamıştı aynı sorun, devil'in bir yorumunu buldum bu konuda, sorunun xSkip'te olduğunu, güncellemede geriye alabileceklerini söylemiş. Bekleyeceğiz artık. Yine de çözüm bulabilen birisi olursa bizimle de paylaşsın :) +Ben edit client kullanarak 3x açabildim dün gece, ancak bu sabah edit clientten girdiğim anda oyunda atmaya başladı.
  11. arkadaşlar bilgisayar performansı ile de alakalı olabilir ancak 10 gündür 3x multi kullandığım bilgisayarımda üçüncü karakterim loading [2] %XX'de takılı kalıyor ve knight online yanıt vermiyor hatası vererek tamamaen donuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardım ederseniz çok sevinirim, hepinize iyi forumlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...