Jump to content
  • Kaydol

ikiztepe55

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. Dün Geceden beri dc sorunu var diyoruz ne cevap yazıyonuz ne de sorunu çözüyonuz ne de ilgileniyoruz diyorsunuz 1 günümüz boşa gitti doğru düzgün ne exp ne para ne bişey kasabildik koxp bize yardımcı olmucaksa kullanmamızın amacı ne o zaman. Şu sorunu çözermisiniz artık.
  2. ikiztepe55

    V27 Sürekli Dc Sorunu

    ben daha önce mesafe 10 yapıyodum dc yemiyodum. Ama şimdi mesafe 1 yaptığım halde dc yiyorum son güncellemeden sonra böyle oldu. Kalkıp bana klasik sözler söylemesin 5+3 falan filan daha önce yemiyodum işte şimdi yiyorum.
  3. Okçuyum sürekli dc yiyorum üstelik atağı elle yaptığım halde yine dc yedim koxp sorunlu daha önce 9 lu kullanıyodum mesafe 10 da dc yemiyodum ama şimdi mesafe 1 yaptığım halde dc yiyorum. Atakdan mı dc yiyorum diye elle atak yaptım yine dc oldum bu sorunu çözermisiniz.
  4. KEY ALDIM YÜKLÜYEMİYORUM YÜKLE DİYOM SUNUCU BAĞLANTI HATASI VERİYOR SÜREKLİ BUNUN SEBEBİ NEDİR ?
  5. ikiztepe55

    Ölü Mob Sorunu

    açık değil zaten
  6. Speedy bot ölü mob sorunu çözüldü diyonuz ama hiç çözülmemiş ikidebir ölü mob başında 1 dk falan bekliyor bu da zaman kaybına yol açıyor ve sıklıkla oluyor bu lütfen bu sorunu çözermisiniz .
  7. tmm beyler oldu galiba oyuna giriş yapabildim
  8. demek ki bot da sorun var herkesde olduğuna göre
  9. botu açıyorum kullanıcı adı şifre geliyor sonra kapanıyor not defteri açılıyor bağlantı kesildi hatası alıyorum bu sorunu nasıl çözerim ?
×
×
  • Yeni Oluştur...