Jump to content
  • Kaydol

getraide

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. doğru diyorsun aslında ne bileyim hallolur dedim ama sus sus bir yere kadar bilgisayar başından kalkamaz olduk normali daha kullanışlıydı :)
  2. yeminle 13 gün olmuş 1 kere bile yazmadım ama 13 gün abi 2 hafta hala düzelen bir şey yok yazmak istedim bende . Rahatlamak için oto login alıyoruz bilgisayara daha çok bakar oldum normal botta daha az bakıyordum .
  3. aynen en azından koy 600 700 saat dc yemeden duruyordu
  4. aynen kapat ve bu problem olmasa 100 değil 150 tl yapın hiç problem değil ama oyunda duramıyoruz ki 15 günlük bot için 100 tl yi almak istiyorsan şahsi görüşüm botun problemsiz olması lazım daha stabil değil ..
  5. 3 gecenin 2 sinde aldım bilgisayar başındayken 1 kere almıştım sadece .
  6. iyi günler otologinli botta kapat hatası yetmezmiş gibi plugin.dll hatası boy göstermeye başladı özelliklede geceleri bıraktıgımda bilgisayar başında kimse yokken vermeye başladı . 2x açılınca bu hatayı verdiğini biliyorum bot bir tanesi kapanmadan öbürünü açıyor kapat ve bu hata ne zaman fixlencek acaba 16 char var 1i verince sırayla kapat hatası alanlar plugin.dll ya takılmaya başlıyolar .
  7. getraide

    kapat hatası almaktan ciğerimiz soldu ?

    aynı şey bizde de mevcut malesef :(
  8. getraide

    maden sorunu

    dostum komple temiz 0 kopxdan yaptım gene aynısını yapıyor son 2 slot kalıyor bankaya atmaya gidiyor 28/26 slot doldugu an gidiyor oraclegamer da zaten max 26 drop var tam devam edicek hiç gitmeden gel gelelim gidip geliyor çok erkenden . yardımcı olursanız sevinirim ..
  9. getraide

    maden sorunu

    iyi günler charımın üzeri 26 slotu doldugu zaman üzerini boşaltmaya gidiyor ve sonra rpr gene geliyor bir ton zaman kaybı daha durabilty 8000/6000 ken gidip gelmeye başlıyor . buna bir el atarsanız çok güzel olur
×
×
  • Yeni Oluştur...