Jump to content
  • Kaydol

efeerol

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. efeerol

    Legal Karakteri Hapisten Koruma

    Kngiht Online Bilgisayarımızda ki Log dosyalarını bizim iznimiz olmadan alamaz bu suç teşkil eder. Burada bahsedilen temizlik tamamen local temizlik. Oyun bütünlüğünü doğrulama kısmına tamamen katılıyorum fakat ben şunu da yaşadım koxp için ayrı legal giriş için ayrı knight online klasörleri kullanmama rağmen legal karakterim yine hapse düştü. Eğer bu şekilde log dosyalarını temizleyerek gerçekten hapis sorunu çözülüyorsa o zaman knight online istediği her dosyayı bilgisayarımızdan iznimiz olmadan çekebilir anlamına gelir ki bu hiç hoş bir durum değil.
  2. efeerol

    hapis e giren varmı

    Konu kodlama yada alınan risklerden öte belirlenmesi gereken belli bir sorun var. Hapis sorunun sebebi botun içerisinde var olan hack uygulamalarından birisi. Ben asla normal Knight online klasörü ile koxp için kopyaladığım knight online klasörünü karıştırmam, karıştıramam aşırı pahalı bir hata olur. Buna rağmen bugün herkes ile birlikte bende hapse düştüm main karakterimle. Buda bana sorunun güncelleme sonra sı alınan database yedeklerinde yapılan tarama sonuçlarına göre otomatik hapis cezası verdiklerini düşündürdü. Bunu şu şekilde çözebileceğimizi düşünüyorum Uygulamayı kullanan arkadaşlar bir sonraki güncellemeye kadar uygulamamanın sw hack ve light feet hack kısmını kullanmasın. Diğer arkadaşlar da Wal hack ve sc bugları kullanmasın. önümüzdeki güncellemede hapse düşmeyenler de buradan neyi kullanmadıklarını bize yazarlarsa bu sorunun önüne geçmiş olur uygulamayı yazan arkadaşlara da büyük katkı sağlamış oluruz.
  3. efeerol

    Eklenmesini İstediğim Özellikler..

    Warriorlar da Screem skili çalışmıyor eğer açarsak diğer skillerin çalışmasını da engelliyor. Bir de Atak yaptıgı bir moba kilitlenmesini, yakında atak yaptıgımdan baska bir mob summon olursa ona atak yapmamasınıda saglarsanız iyi olur. Aklıma geldikçe ekliyorum :D national encahnter npc sinden bütün buffları para ile al seceneğide eklenirse çok işe yarar. @aktay28 @DEVILCRAFT
  4. 2 pc var arkadaslar birinde steam klasörünün içerisindeki knight online klasörünün yerini değiştirmeden speedybot kullandım. diğerinde ise speedy klasörünün içerisine knight online klasörünü koypaladım legal girişler için steamdan oyuna girdim. 1 pc ile girdiğim hesap hapiste ama 2. pc ile girdiğim hesapta bir sıkıntı yoktu. Bu tesadüfte olabilir bu sorunun çözümü de olabilir. Deneyerek öğreneceğiz artık.
  5. İçerisinde 1 gb den değerli eşyan varsa karakteri çıkar hapisten itemleri yeni bir hesaba aktar o hesabı unut artık. eğer hesapta değerli hiç bir item yoksa o zaman yeni karakter kasmanın zamanı gelmiş demektir.
  6. efeerol

    TPT CR BAN

    Third Party Tool Cheats Report) Birisi video çekip banlatmış seni.
  7. efeerol

    Legal Mod

    Bildiğiniz üzere koxp ile kasarken tek li olsun çoklu ok seçenekleri olsun yaratığı delip geçtiği için koxp kullanımının GM ve diğer kullanıcılar tarafından anlaşılması ve rapor edilmesi çok kolay oluyor. Bunun önüne geçmenin bir yolu var mıdır ? Örnek olarak ben koxp ile atak yaparken bir sekme eklerseniz legal atak şeklinde, attığım oklar o sekmeyi seçtiğimde yaratıkları delip geçmesin wolf basarken animasyonu yapsın sadece atak hızını yükseltip alçalta bileyim.
  8. efeerol

    Genie Altı Speedy Hakkında

    Arkadaşın anklatmak istediği ve benimde merak ettiğim slotta atagı genie yaparsa ve bizde tedarik ve rpr gibi ihtiyaçlar için speedy kullanırsak her hangi bir bug unu aktif etmediğimiz sürece gm nin koxp kullanıp kullanmadığımızı anlayıp anlamayacağı. @aktay28 @DEVILCRAFT
  9. efeerol

    sakın hapisten çıkartmayın

    ben premiumsuz hapise düştüm onasıl oldu ?
×
×
  • Yeni Oluştur...