Jump to content
  • Kaydol

lordwolf98

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. Aynı sorun bende de var.4 çar 5 çar 3 çar alakası yok.Bende hem madende veriyor hemde pk atarken.Hatta bugün ayar oldum bütün maden çarlarını çıkardım tek client pk girdim 10 dakkada bir dc.Tek koxpta kullandığım şey oto minor o kadar.Çar ölünce kapat hatası veriyor, veya dc yiyor.10 kere ölmüşsem 7 sinde kapat veya dc.Aynı şekilde çok fazla dmg alınca yine dc.7.2.1 de hiç bir sıkıntı yaşamıyordum.Fakat bu sürümde tek çar açsan bile dc veriyor.multi olayını söylemiyorum bile.3 char açıyorum 2 si maden diğeri pazar.madenlerden 1 i 20 dakka bilemedin 1 saat sonra dc veya kapat hatası yemiş.Lütfen artık şu koxpu stabil yapın.
  2. Artkadaşlar Save Cpu yaptığımızda sanki maden az kasıyor ben bir kaç deneme yaptım, tam detaylı bakamadım fakat bana öyle geldi.Yani save cpu yapınca oyunun kasması sonucu droplarda yavaş alıyor gibi.Bunu tam detaylı deneyip normal ile aynı diyen varmı aranızda ? Birde böyle tam karanlık ekran ile item aktarımı yaparken inn hostesin yerini nasıl bulcaz ezbere mi ? :) wallhack açık dağa taşa çıkmıyalım sonra :)
  3. lordwolf98

    19xx Oracle Gamer

    aynen accsess hatasını duzeltmek ıcın uyuymlugu xp flan yapyırosun anında yakalıyor gm çarları.Yapmayınca sıkıntı yok yakalıyamıyor.Uyumluluk yapmadan nasıl çözdün o sorunu ?
  4. Şuan arada bir girebilen var mı ? Bende 20 dakkadır hiç bir şekilde girmiyor ?
  5. xskip koxp için diyorsan aynı sorun bende de mevcut.Ayrıca şuan koxp ile girebiliyor musun ?
  6. lordwolf98

    19xx Koxp Chat Küfür

    koxpa şuan giriş yapabiliyormusunuz ?
  7. @[member="DEVILCRAFT"] Açılıp açılmama konusunda bir saat verirmisin.Saat gece 4:30 oldu çoğumuz girip maden kurup veya slota bırakıp yatacağız.ona göre bekliyelim zor durumda kalmamış oluruz.Kimse de seni sıkıştırmaz.
  8. Şuan hiç bir şekilde girmiyor.
  9. lordwolf98

    Xanty Bot Crack [SOACS] 2015

    darkko'da çalışıyor mu =?
  10. darkko için çift mana basma veya cd siz mana basma yapabilirmisin 19xx server
  11. darkko'da 1920 lik mana potunu(Potion of Soul) kodu alıp bilgileri al diyorum.Cooldownu 1 düşürdüğüm halde pot basmıyor.Acaba mana potunu seri bi şekilde nasıl basabilirim?Minör için'de denedim fakat onda da hiç bir değişiklil olmuyor.Yaptığım minorle mana yetişmiyor çift mana veya cd siz mana basmak istiyorum.Bu bilgiler doğrultusunda bunu nasıl sağlıyabilirim koxp,tbl veya başka bir program da olabilir.Bu konuda yardımcı olurmusunuz.Darkko'da pot olayını yapamadım.yapan arkadaşlar varsa yazabilir mi.
×
×
  • Yeni Oluştur...