Jump to content
  • Kaydol

KraL

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. KraL

    oyuna girince bot gelmiyor acill

    Ustam aynı sorun bende de vardı, v24le bu sorun ortadan kalktı. Xp'de kullanma koxpu win7 olsun en az sistem. Bir de öyle dene. Büyük ihtimalle sorun bundandır
  2. Team viewer kurulu değil hocam bende. Dediğim işte koxpla girsem bile v21 ve üzeri sürümler açılmıyor oyuna girince
  3. KraL

    gözlük sorunu

    Boşuna uğraşmayı hala yakalanıyor bende giremedim.
  4. Merhabalar, Sorunum tam olarak bu. v21 ve üzeri sürümler benim pc'de açılmıyor. O yüzden hala v20 sürümünü kullanıyorum. Windows 10 ile denedim açılıyor ama win 10'da benim pc'de kasıyor. Ekran kartım çok iyi olmadığı için. Ama knightta kasma olmuyordu. Şuan win7 ultimate yüklü. Bir çok farklı sürüm win7 denedim hepsinde aynı. Yalnızca v20 sürümünü kullanabiliyorum. v23'deki steam olayını da çözdüm. Steamdan önce oyuna girmemesi için steamı açıp kullanıcı adı şifre ekranı gelince kapatıyorum. Sonra koxpla girdiğimde açılıyor oyun sorunsuzca. Fakat oyuna girince koxp açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim çünkü bu sebepten hala v20 kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler.
  5. KraL

    V23 steam cilente girmeden oyuna giriyor

    Bu bekleme süresini arttıramaz mıyım ustam? Benim pc de 20 saniyede geçmiyor yani 4 gb ram çift çekirdek pc ama yapcak bir şey yok 1-2 dk sonra anca açılıyor bende steam buna bir çözüm bulabilir miyiz?
  6. KraL

    v22 oyuna giremiyorum

    Ustam v23 de aynı hatayı veriyor bu niye böyle oldu bir türlü giriş yapamıyoruz boşa gitti hep saatler.
  7. KraL

    v22 oyuna giremiyorum

    Aynı sorun bende de var. İd pass girdikten sonra steamı açıyor sonra koxp hata veriyor.
  8. KraL

    Son versiyon

    Bende açılmıyor yeni versiyon neden acaba
  9. KraL

    aktay28 Çalışmayı Durdurdu

    İşte zaten onu anlamaya çalışıyorum hocam. 1 Saatir herhangi bir ekstra bir şey kurmadım. Yalnızca oyun gitti. Sonra denediğimde bu hatayı aldım.
  10. KraL

    aktay28 Çalışmayı Durdurdu

    Virüs mü? Ne alaka diğer koxplarda böyle bişey yapmıyor. Ki 1 saat önce sizin koxpta da sorun yoktu.
  11. KraL

    Failed (202) Hatası

    Şuanda o sorun bende de var, oyuna launcherden girince de aynı start gelmiyor. Koxptan girince Failed 202 yiyoruz. Sanırım server yok şuan. Ne zaman düzelir fikri olan varsa yardımcı olsun.
  12. Koxpu kapatıp açınca sürekli bu hatayı alıyorum. Silip, rardan yenisini yüklemedikçe de koxpu açamıyorum. Yardım edin bu hatanın sebebi ne?
  13. İyi günler, biraz önce koxpu satın aldım. Fakat koxpu indir dediğimde siteden inmiyor. Bi yüzde de takılıp kalıyor sürekli. IDM de de aynı chrome üzerinden indirirkende. Nasıl indircem yardım edin.
×
×
  • Yeni Oluştur...