Jump to content
  • Kaydol

darknesss134134

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

darknesss134134 Hakkında

Güncel Profil Ziyaretleri

932 profil görüntüleme
  1. darknesss134134

    Oyun Kitleniyor

    Net tespitim sorun WH ile alakalı. JR yada Draki maplarında oluyor. Örnek: 1.Oyuna ve ardından draki giriş yap. 2.WH kapalı pot mana vs bot aktif et. Atak aktif et. 3.Bir oda çıktıktan sonra WH aktif işaretle, bot pasif ve tekrar aktif yap. Bu 3 adım sonucunda karakter olduğu yere sabitleniyor bir daha hareket edemiyor. Hareket ederse oyun kitleniyor. WASD ile tekrar geri geliyor ama karakter sabit.
  2. darknesss134134

    Oyun Kitleniyor

    Dün denemek için son saniye WH açıp SW aldım yine aynı durum. Yukarıda yazdığım senaryo ile fix JRde bu durum geçerli.
  3. darknesss134134

    Oyun Kitleniyor

    Bugüne kadar bende de olmamıştı ama yeni versiyonlar birlikte (2242.3) artık fix oluyor. Sorun yaşamayanlar lütfen uydurma yorumlar yazmasın. Yukarıdaki senaryo ile dün gece JR'sinde yine oldu. Bugün oyunda girdikten sonra hiç WH aktif etmeden deneyeceğim.
  4. darknesss134134

    Oyun Kitleniyor

    Hayır. Bot ve atak aktifti. WH açık, SH kapalıydı. İçeri girince yürümeye başladım, ilk odada asasın birisi SW attı. SW geldikten sonra karakter sabit bir noktada kaldı. Hiç yürüyemiyor. Yürümeye çalışınca oyun donuyor. Klavyeden WASD yürümeyi durdurunca tekrar oyun kendine geliyor ama koordinat değişmiyor hep aynı noktada kalıyorum. SW'yi sildim ama durum değişmedi. JR bittikten sonra eslantta normal şekilde çalışıyordu, bir problem yoktu.
  5. Oyun kitleniyor JR'de oyun kitleniyor. Yürünmüyor. Son güncellemeyle birlikte oldu bu durum.
  6. ben 40 adet speedybot key almak istiyorum 15 günlük

  7. darknesss134134

    Parayla koxp dersi almak istiyorum

    öğrendikten sonra ne yapmayı hedefliyorsun
  8. darknesss134134

    Oto login çalışmıyor

    Evet şifre "i" yerine "Ş" yazınca problem çözüldü. "Oyuna girince merkeze git" seçeneği çalışmıyor. Bunun içinde bir çözüm var mı?
  9. darknesss134134

    Oto login çalışmıyor

    denemedim, bu akşam deneyip haber vereyim. Ek olarak bunu c#'dan process.start ile çağırdığımda game.dat'ı bulamıyor. Kod çalınmasın diye aldığınız bir önlem var mı? Farklı bir yöntem ile start etmeyi deneyeyim
  10. Başlıktada yazdığım gibi oto login çalışmıyor. Id şifre doğru yazdığında bile bazen doğru id şifre yazılamadı uyarısıyla herkes karşılaşmıştır. Aynı uyarı oto loginde defalarca kez geliyor, 15-20 defa üst üste denedi ve hiç başaramadı
  11. Merhaba,
    Özelliklerini sayacağım şekilde küçük bir bota ihtiyacım var. Özel olarak yapabilir misiniz? 
    Login işlemi için aylık speedbot üzerinden ödeme yapabilirim, tek seferlik bir ücret şeklindede olabilir.

    1. Server UsKo
    2. "Chaos Map Al" özelliği, bir buton yada HTTP isteğiyle tetiklenebilir çok önemli değil, sadece marodon için olması yeterli. NPC yanına gidip map alacak.
    3. Chaos içerisinde, duvarları kullanmadan; chaos alanının ortasına yürüyecek. Buda yine tıklandığında yada HTTP çağrısı yapıldığında, bulunduğu konumdan ortaya gidecek

     

    eğer bu şekilde çalışmıyorsanız, speedbot açıkken bir şekilde bunları yapabileceğim yardımcı bir kaynak önerebilir misiniz? Örneğin chaos npc'sini nasıl açabilirim. Nasıl map aldırabilirim vs gibi..

     

  12. Rpr sekmesi aldında Rpr Dönüşü diye bir text mesajı yazılabilen bir yer. Fakat buraya yazılan mesajlar otomatik olarak partye gönderiliyor. Bunu partye göndermek için mesajı önüne otomatik olarak '#' işareti ekleniyor sanırım. Bunun yerine istenilen şekilde bir mesaj yazabilir miyiz? Yani # işaretini disable edebilecek bir seçenek eklenebilir mi? Bunu şu sebepten dolayı istiyorum. Full genie kasıyorum. Bir tek rpr için kullanıyorum. İki karakterim var ve rpr mesafesi çok uzun. Hiç bir şekilde anlaşılmamak için SW bile kullanmıyorum. Ama ben oraya # işareti olmayan '@NickName 44Tp' şeklinde bir text girsem bunu otomatik olarak pm atacak. Diğer pm atılan kişide '44Tp' koduyla teleport edecek. Kodu sadece biz bilmiş olacağız. Kimse mesajı görmeyecek, anlaşılmayacak. Yürüme masrafından kurtulacağız. Olumlu yada olumsuz bir mesaj bekliyorum, iyi çalışmalar
  13. Sunucu bağlantısı kesildi. Olası sebepler : Internet kesintisi,farklı pc ile aynı zamanda giriş
×
×
  • Yeni Oluştur...