Jump to content
  • Kaydol

ykp068

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

ykp068 Hakkında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet :
    Erkek
  1. ykp068

    Speedybot giriş yap gelmiyor.

    Hepimiz etiketledik ama adam forumda yok inşallah kısa sürede gelirde çözülür. @@aktay28 bari sen bi bilgi ver.
  2. Bot giriş şu anda kapalı giriş yap butonu ve hiçbir şeye tıklanmıyor. Duyurular ve facebooka baktım herhangi bir bilgi yok. Bu durumu yaşayan başka birileri varmı. Yada ilgilenirseniz seviniriz. @@DEVILCRAFT
  3. Kardeş bende de aynı sorun oluyordu ch değişrken felan. Botun klasöründen lastsettings adlı dosyayı sil yada başka bi yere talıyıp girmeyi dene. Bu şekilde girmesi gerekiyor.
  4. ykp068

    yine toplu hapis

    Yaklaşık 2 aydır botu kullanıyorum. İlk başlarda tek client en stabil bot olduğu için aldım gerçekten çok iyiydi. Fakat son 1 aydır oyun exe güncellemesi geliyor fakat bot oyuna girdiği için sıkıntı yokmuş gibi devam ediliyor. Bunu sürekli dile getirdim. Sayfalarca konu açıldı bir kere exe güncellendi. Giden çarlar, gbler mühim değil. Biz bu botu alırken bunları kabullendik. Fakat biraz daha umursanmak ve en azından exe değişikliklerinin takibi bu kadar zor olmamalı.
  5. Bunun bilgisayarla alakası yok oyunun son gücellemesinden sonra olmaya başladı hatalı giden bir şeyler var.
  6. ykp068

    hapis e giren varmı

    Ya abi oyuna girmeden oyunun güncellemelerine bakıyorum. Botun güncellemesine bakıyorum. Zaten tek client tek çar sokuyorum ki 2 gün işim en fazla. Ama bunda da günde hapise girecekse ayrı bir sıkıntı vardır. Bundan önceki güncellemeler de hiç böyle olmuyordu. Oyun güncelleme getiriyor bot oyuna giriyorsa sıkıntı yoktur deyip devam ediyorlar ama var işte bir sıkıntı.
  7. ykp068

    hapis e giren varmı

    Dün Akşamdan itibaren oyuna girmiyorum. Tek client oyun oynuyorum. Bottan hariç bir program kullanmıyorum ama şu an gene hapise düşmüş çar. Yani bu nasıl bi şey anlamıyorum. Geçen dc yedim girdim hapis. Bu kadar oyuna girmeyipte girer girmez hapise düştüğünü görmek ilginç. Büyük ihitmalle botta olan bir sorun ve ilgilenilmeli.
  8. ykp068

    hapis e giren varmı

    Bence asıl sorun oyun güncellemesi geldiği halde. Bot oyuna giriş yaptığı için güncelleme yapılmaması. Oyuna bi güncelleme geliyor fakat bot oyuna girmeyi kesene kadar bunun ne olduğuna bakılmıyor. Bence oyun güncellemeleri daha iyi takip edilmeli.
  9. Çok sağol cevabın için ama bot atak durdurma, bot kapatma vs. gibi şeylerin hiç biri çözüm olmadı. Ancak bugün sorunun neden olduğunu anladım. Botu açtıktan sonra ayar yükle ya da ayar kaydet butonunu kullanırsak bu sorun oluşuyor. Bu iki seçeneği kullanmadan atak kapatmasak, bot durdurmasak dahi bu hatayı vermiyor. Yinede sağol.
  10. Botta bu sorun daha önceden vardı fakat bu aradaki sürümlerde sorun olmazken en son sürümde maradondan emc, emc den maradon, yada ms girince har,tanın zemini bembeyaz oluyor ve hareket edince oyundan atıyor. Bugün bu sorun yüzünden 3 tane ms boşa gitti. Forumda bu sorunu yaşayanlar vardı. Nasıl düzelttiler yada çözümü var mı? İlgilenirseniz sevinirim. @[member="DEVILCRAFT"]
  11. ykp068

    Girişte sorun

    Kardeş bi üste bakarsan neden onu yazdığımı anlarsın zaten o şekilde girildiği fakat bot kullanılamadığı için boşa gidiyor dedim .
  12. ykp068

    Girişte sorun

    Bide anladığım kadarıyla bi şekilde bota giriş yapılabildiği için bizim süreler yalan oluyo galiba :(
  13. ykp068

    Girişte sorun

    Dediğin yüöntemle oyuna giriş yapıyorum fakat socket error hatası veriyo oyuna girdiğim halde bota tıklayamıyorum @[member="DEVILCRAFT"]
  14. ykp068

    Girişte sorun

    Buna da mı steamkobot yapımcıları saldırıyo lan yoksa ?
  15. ykp068

    Girişte sorun

    Aynısı bende de oldu msnin ortasıda bot gitti hata kodu aynı. Şimdi oyuna girerken donup kalıyor bir sorun var herhalde.
×
×
  • Yeni Oluştur...