Jump to content
  • Kaydol

gece33

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. gece33

    Bot sürekli xingcode takılıyor.

    Aynı zamanda oyunda kasmalar meydana geliyor öyle böyle değil kasmalar. Sakın bilgisayarın sorunlu gibi şeyler söylemeyin. Daha toplayalı 1 ay oldu 6. nesil işlemci var. Ayrıca cahil filanda değilim yazılım işlerindende anlarım. Muamele yapmayın adam gibi çözüm yolunu söyleyin.
  2. gece33

    Bot sürekli xingcode takılıyor.

    Bune ya habire bir xign takılıyor bilgisayarı açık bırakamıyorum sürekli sürekli. Verdiğim paranın yarısını kazanamadım oyunda.
  3. Bot sürekli koruma engeline takılıyor yeter artık 2gündür yapmadğım şey kalmadı. Bilgisayarlık bir sıkıntı değil format attım yeniden yükledim. Gereken herşeyi yaptım. Botta sıkıntı var sürekli korumaya takılıyor biliginize.
  4. gece33

    multiclient bilgisayar tavsiyesi

    8 gb ramin yeterli olacağını düşüyorum. İşlemci yük altında olacağı için işlemci iyi ve soğuk olmalı. i5 skylake bir tanede soğutucu alırsın. Ekran kartına gerek yok. Sana açtırır 10 tane 8 GB Kingston Fury Ram Msi b150m bazooka i5 6500 (harici soğutma almalısın) Zalman z3 600watt (ileride ekran kartı takar güçlü oyunlar oynarsın.)
  5. gece33

    Çar dc yiyince tekrar oyuna girmiyor

    @[member="REPUBLIC"] hocam ben dediğin gibi ayarladım oyunu kapat gibi seçenekleri kapattım. Şimdi diyelim hesap dc yedi kendisi otomatik giriş yapacak mı?
  6. gece33

    Çar dc yiyince tekrar oyuna girmiyor

    Şimdi ben sadece burayı işaretliyecem. Çar dc yedi kendisi geri giricek mi oyuna
  7. Merhaba, Hesabım dc yiyince kendisi otologin yapmıyor tekrar oyun kapanıyor ama onu ayarladım. Bunu nasıl aktif yapacaz. Yani demek istediğim çar dc yedi oyun kapandı ve tekrar kendisi giriş yapmasını istiyorum oyuna.
×
×
  • Yeni Oluştur...