Jump to content
  • Kaydol

Funny

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    56
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Days Won

    3

Funny last won the day on Ocak 31 2017

Funny had the most liked content!

1 Takipçi

Funny Hakkında

Güncel Profil Ziyaretleri

1727 profil görüntüleme
  1. Funny

    Banlanmamak için 1-2 Ufak öneri.

    Dostum çok farklı botlar kullandım ve hepsinde bulunan genel kullanım özelliklerini yazdım. Diğer bot isimlerini burdan vermek pek etik olmayacağından dolayı yazamıyorum.Eskiden farklı bir forumda xincodeyi sanal makineye yönlendirme vs durumu vardı ama onuda engellediler o dönemlerde ayda bir defa bile ban yemiyorduk ama fazla sürmedi.
  2. Funny

    Speedybotta Trojan Algılıyor

    yıllardır speedy veya daha farklı botlar kullandım. Hiçbir zaman öyle birşey ile karşılaşmadım gönül rahatlıgı ile kullanabilirsin.
  3. Banlanmamak İçin 1-2 Ufak Öneri. Merhaba arkadaşlar son 4 yıldır oyunu sadece koxp ile oynuyorum. Yeri geldi 1.5 ay sorunsuz kullandım yeri geldi 3 günde banlandığım oldu. Yaklasık 34 adet charım banlandı. Edindiğim tecrübeler ile birlikte sizlere nasıl ban yemezsiniz önerilerinde bulunacağım. 1- Oto upgrade yaparken mutlaka bir süre sınırı kullanın ve en az 4 sn olsun. 2- Multi girerken 2 char bile olsa mutlaka proxy kullanın taramada bir şekilde yakalanıyor. 3- Emc-Lufer-Eslant 'da Kastığınız slot eğer küçük bir slot ise mutlaka yanınızda pet açık olsun ve pause durumunda bulunsun ki oto loot muhabbetinde kafanız rahat olur. ( Brahman-Aoc ve troll ailesi hariç çöp slotları.) 4- Eğer genie altı olarak kullanıyorsanız mutlaka tp ve diğer korumalar aktif olarak dursun. 5- Warrior,priest olarak farm yapıyorsanız ve oto lootu bot ile yapıyorsanız mutlaka kutu bekleme süresi aktif edin.(pet açık olsa dahi) 6- Okçu ile farm yapıyorsanız mutlaka video çekmek için slotunuza gelenler olacaktır. Ya town at geri dön, yada koordinata geç kullanmanız gerekiyor. Okçularda direkt olarak koxper damgası yiyorsunuz. 7- Priest ve warrior ile farm yaparken üzerinizde mutlaka 3-4 adetlik genie bulunsun ki biriyle karşılaşında genie açtırıp legal moda geçiş yaptırın karakteri. Bu yöntemleri kullanarak 4 senedir farm yaptım suanki arabamın büyük bir kısmını oyundan kazandıgım ile çıkardım. Ayrıca çok gerekli değilse mutlaka tek char ile farm yapın. Multiyi oyun bir şekilde algılıyor ve mutlaka 1 ay veya daha kısa bir süre içerisinde 2 charınız birden banlanıyor.
  4. Bot Genel Olarak Stabil mi ? Merhaba arkadaşlar, Uzun süredir usko da farklı bir bot kullanıyorum ancak son 3 charım anlamsız bir şekilde pazardayken banlandı. Çok dikkatli kullandıgıma eminim. Hatta birinde sadece abyss gem kırdırdım ve cıkan itemleri upgrade yaptıktan sonra pazar koydum ve oda banlandı. Sanırım botun yakalanma gibi bir durumu söz konusu. Diyeceğim şu forumda aktif olarak kullanan fazlasıyla kişi vardır. Şuan benim yaşadığım gibi ban vs durumu yaşayan varmı? Eğer yok ise botu satın alacağım.
  5. Funny

    Birkaç küçük ekleme

    güncellll++++
  6. Koproxy.Net adresinden steamko VPN alabilirsin. 10 gün 6 tl. ama pus çalışmaz. ayrıca gelipte serverde alalen kxp açıp bizimde başımızı belaya sokacaksan lütfen gelme. Slotlar boş adamlar en ufak şeyi video alıp atıyor. Bot ayarlarını tam olarak yapman gerekiyor. 6 aydır hellsgaremde oynuyorum 14 tane dc pre yedekte bekliyor. pazardan çektiğim pus sclerin takıların vs haddi hesabı yok. herkes gibi bende sw birleşimi bekliyorum. Dediğim gibi alalen ben koxperim demeyeceksen dediğim adresden proxy satın alıp girebilirsin. Sadece dikkatli ol yeter.
  7. Birkaç Küçük Ekleme Merhaba, Öncelikle bu güzel bot için teşekkür ediyorum. Piyasada çalışan en güzel ve stabil botlardan birtanesi. Ancak birkaç küçük ekleme mümkün olabilir ise daha kullanışlı hale gelecektir. Genel olarak bazı bilinmeyen slotlardan 1-2 gün afk bırakabiliyorum. 200 üzeri olan itemler bana sıkıntı yaratıyor ve bosuna kasmış oluyorum bunu engellemek adına. 1- İnventoryde 200 Olan itemleri otomatik Magic Bag,VIP key yada bankaya atmasını sağlamak. 2- VIP Key'den otomatik dc flash yada pot almasını sağlamak. 3- TS basmadan önce %10 drop rate SC'sini silip ts sonrasında basmasını sağlamak.
  8. Funny

    9lu ok dc problemi.

    9Lu OK Dc Problemi. slot farketmeksizin 9lu ok kullanınca dc ediyor 5-10 dk içerisinde çözümü var mıdır ?
  9. Funny

    Mana gittiği halde skill vurmama problemi

    @MrPunisher çözüm sunulacak mı yoksa yine iplemez mi takılacaksınız ?
  10. Funny

    Mana gittiği halde skill vurmama problemi

    1600 e kadar denedim yine aynı problemler mevcut.
  11. Funny

    Mana gittiği halde skill vurmama problemi

    siz ilgilenene kadar ben botun süresini bitirdim. bu sıkıntılar yüzünden tekrardan bot almadım. bazen ilgi alakayı sıfıra indiriyorsunuz yemin ediyorum çok ayıp. 30 Ağustosta açmısım konuyu bugün 16 eylül.
  12. aynı problem bende de var dostum. eslantta dene istersen bakalım nereye gidecek karakter.
  13. Funny

    Mana gittiği halde skill vurmama problemi

    hocam attıgım görüntü zaten skill sekmesi. orda 18 27 35 39 atıyor karakter ama bazen ilk turdan sonra bazende en başından itibaren bu şekilde.
  14. Funny

    Mana gittiği halde skill vurmama problemi

    Üstad 33 kullanmıyorum zaten. Fixlendiğini biliyorum. Sorun tekli skillerde yapıyor bu problemi. Ayırca Okçuda R açınca karakterin dc yiyeceğini koxp kullıyorum diyen herkes bilir. Bilmeyende sorun vardır. 2 Adet de sorun belirttim yukarıda ben.
  15. Funny

    Mana gittiği halde skill vurmama problemi

    Konu Güncel@DEVIL CRAFT
×
×
  • Yeni Oluştur...