Jump to content
  • Kaydol

Caner Çelik

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    35
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Days Won

    1

Caner Çelik last won the day on Ekim 30 2016

Caner Çelik had the most liked content!

Caner Çelik Hakkında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet :
    Belirtilmemiş

Güncel Profil Ziyaretleri

1352 profil görüntüleme
  1. Caner Çelik

    0xb00000002 Hatası Alıyorum

    yukarıda indirme bölümüne tıklayın göreceksiniz sürümleri
  2. Caner Çelik

    Koxp Acılmıyor

    dep ayarlarını kontrol et
  3. çalışıyor
  4. Caner Çelik

    Multi

    1
  5. Caner Çelik

    ..

    ^^
  6. Caner Çelik

    Anti_Dote(Xskıp) Bot da Multi Sorunu

    multi client bendede çalışmıyor malesef. Sebebini anlamış değilim işletim sistemi win 7 idi win 10a yükselttim yine açılmıyor.
  7. Caner Çelik

    20XX Çıkacak koxp için fiyat hakkında.

    Yemin ederim yorumları okuyunca rahatladım. FatihSultanGoldBar nickli beyinsiz velet in demek herkes farkındaymış. Oyundan da sonteklifden de ana bacı küfür edip bak etme seninde var annen yazıktır günahtır diyince üstüne birdaha küfür yardırıp engellemişti. Böyle çoluk çocuk heryerde var sinir bozmaya değmez beyler boşverin. Arkadaşlar herkese yazıyorum yeni serverlarda lütfen piyasayı allak bullak etmeyin. GB niz satılmayınca hemen düşürmeyin. Önce benimki satılsın cebime para girsin diye 2 lira olan gb yi 1,99 a koymayın. Bu herkesin siniri bozar ve piyasayı düşürür,bir günde 1 lira düştüğünü biliyorum o bir kuruşlar yüzünden. Evet rekabet ortamı var bu herkesi etkiliyor ancak fiyat düşürünce bi kar etmiyorsunuz, sonraki günü düşünmeden düşürüyor herkes. O gün herkesten önce stoğunu bitiren arkadaş öbür gün 20 30 lira zararla kapatıyor. Çünki piyasa düşüyor önce benimki satılsın derken boku bokuna. Rica ediyorum dikkat edin yapmayın. Hayırlı ramazanlar herkese öpüyorum gözlerinizden.
  8. Caner Çelik

    giriş gelmiyor su dk itibarı ile

    Ukala ukala tavır sergileme birader öyle herkese ,o zaman sorun olmaz. Sorun varki yazıyoruz,sorun varken sorun yok sen beceremiyorsuna getiriyorsun lafı. Sınanıyormuş bizmi sınıyoruz seni ? Devile aktaya ilettim de olsun bitsin kimse sana birşey demez. Kolay gelsin herkese ben kaçtım.
  9. Caner Çelik

    giriş gelmiyor su dk itibarı ile

    Yataktan kalktım, botu açtım. Giriş yok. Bazı charlar oyunda, bilgisayarı açtım bota tıkladım giriş yok. Bu postu gördüm sorun var heralde dedim 1dk bekledim tekrar koxpu açtım ve 10dk ban yedim büyük olasılıkla. 1,5yıldır devilleyim neyin ne olduğunu az çok bende biliyorum, Sorun bende nasıl olabilir güzelim ? İnt hattımdamı sıkıntı ? Charlar oyunda siteye giriyorum. Naptım birden 10 yıl önceki koxpu açtımda sunucu hatasımı vermeye başladı ? Olanı söylüyorum sana anlamak istediğimi değil. Benimde charlarım oyunda giriş yok dendi giriş gerçekten yoktu. Kapadım birdaha açtım evden çıkacaktım büyün charları attı ban yedim. Sen sınanıyorsun bu durumda öylemi ? Güldürme ya. EDİT : Şuan düzeldi. Bu sitede her sorunda çamur atıp deville aktaya laf söyleyenlere her zaman kızdım 20lira veriyosunuz bir gün olmasın iki gün olmasın gidin kullanmayın dedim ama sıkıntı olunca sıkıntı yok denmesin. 'Ukala ukala şuan oyundayım bi sorun göremiyorum?' Yazman bana cevaplara ünlemli felan konuşman , acaip itici geldi bana çocuk yok karşında. Daha düzgün uslupla moderatörlük yapmalısın yazdıklarına dikkat ederek. Allaha emanet. EDİT 2 : Şuan giriş yine gitti. EDİT 3 : Ve soktuğum 3 charı attı.Ben gidiyorum. :)
×
×
  • Yeni Oluştur...