Jump to content
  • Kaydol

bcagli20

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. Gönderdiğiniz linkleri zaten okuyupda açmıştım iade konusunu uruk tron, harpy yada worm her yerde dc atiyor problem bende mi sendemi oyundamı? Benim için önemsiz benim derdim botu takas etmekti 20 TL peşinde değilim ayrıca oto rprp'yi sevmedim iade edebilirmiyim dedim cvp bile vermeden açtıgım iki konuyuda sildiniz. Bu konuyuda tepkimi anlayın diye açtım. Bir dahada Speedy Bot satın almayı düşünmüyorum. Teşekkürler ilgilenmediğiniz için.
  2. Speedy Bot ID Sini Satıyorum arkadaşlar. Daha 14 Gün'den fazla var dün geçe aktif ettim. CYPHER'da GB ile yada Exp BOT ile takas edebilirim. Başlama Tarihi : 14 Mart 2016 Son Tarih : 28 Mart 2016
  3. bcagli20

    speedy bot alınır

    öm attim ilgilenirsen
  4. bcagli20

    speedy bot alınır

    dün akşam aldim 12-13 saatlik 14 gün 10 saati felan var. EXP BOT ile takas edebilirim.
  5. bcagli20

    Speedy BOT İADE ETMEK İSTİYORUM

    Team Verebilirim Bu konu ile ilgili her türlü bağlantıyı sağlarım.
  6. bcagli20

    Speedy BOT İADE ETMEK İSTİYORUM

    Satın almadan hemen önce yani 1-2 saat öncesinde Exp Bot kullaniyordum süresi doldugu icin arkadaş tavsiyesiyle SpeedyBOT aldım yoksa exp bot'la hiç bir sıkıntım yoktu 2.5 güne yakın aynı slotta bir fiil DC yemeden kastım ExpBOT'la mevzu o değil RPR otomatik olsa daha iyiydi bence Cünkü her slota göre ayarlama yapıyorsun. İkincisi iade hakkımın oldgunu düşünüyorum sonuçta bir memnuniyetsizlik söz konusu ve aldığım key henüz 13 saat felan oldu zaten aktif edip slota biraktim sabah kalktım DC olmuş Üzerine ne kadar dendiysem sürekli 2-3 dakikada bir dc veriyor. Skill mesafesi mob mesafesi felan değil tüm ayaları kontrol ediyorum yinede DC veriyor. Doğal olarak bende hakkımı gözetmeye çalışıyorum.
  7. bcagli20

    Speedy BOT İADE ETMEK İSTİYORUM

    Olmadığı aşikar zaten. Aldığım web sitesi'de aynı şeyi söyledi. 2-3 Dakikada bir DC veren bir bot'uda kullanamam değil mi? Üstelik destek konu ve videolarındaki ayarları yerinde yapmama rağmen. Ve bir artı daha bende bir yazılımcıyım sorunu bilgisayarımda arayacak olan arkadaşlara nazaran yazıyorum bunuda. Ya bir destek yada iade. İade'min asıl sebeblerinden bir taneside RPR seçeneğinin resmen angarya olması.
  8. Aktif ettiğim için 12 saat eksilmiş olan BOT üyeligini iade etmek istiyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...