Jump to content
  • Kaydol

enesalpa2

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

enesalpa2 Hakkında

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. enesalpa2

    Oto login

    Eyv. hocam bu da farklı bir çözüm yolu.
  2. enesalpa2

    Sürekli dc ve programın açılmaması..?

    Dostum geciktim üzgünüm bu arada hesabım yaklaşık 130 dk dır dc yemedi hala aktif ben ayarlarda 8 li ok evade safety ve swifti açıyorum skill atma hızı 1450 mesafe 5 moba yapış skill atma mesafesi de 5 hacklerden birtek wall hack ve oto pot basma açık ban notice başlarsada townda bekleme açık bu şekilde ne kadar az seçenek işaretlersen o kadar çok duruyorsun sanırım ben bugünümü bu işe ayırdım şuan iyi sonuçlar aldım 130 dkyı devirdim.
  3. enesalpa2

    Oto login

    Sorunu hallettim abiler yapmanız gereken şey windowsda klavyenizi Eng - QWERT yapmak bu sorunu yaşayanlar için çözüm bu.
  4. enesalpa2

    Sürekli dc ve programın açılmaması..?

    Dostum ben de archerım yaklaşık olarak 60-80 dk dc yemeden durabiliyorum oto loginde açık dc verse bile saniyeler içinde tekrar giriyor bana aktifleştirdiğin hileleri yazar mısın sana yardımcı olayım.
  5. enesalpa2

    Oto login

    Hocam ilgilenir misiniz ? @DEVILCRAFT
  6. enesalpa2

    Oto login

    +++++++++
  7. enesalpa2

    Oto login

    Beyler oto login yaparken kullanıcı adımı yanlış giriyor şu şekil mesela kullanıcı adım : isaakson12 botun girdiği ısaakson12 bu şekilde i harfini ı olarak kodluyor ve oto loginde hata oluşuyor böyle olunca gece bırakıpta yatamıyorum yok mudur bunun bir çözümü ? @DEVILCRAFT
×
×
  • Yeni Oluştur...