Jump to content
  • Kaydol

merit

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. Halletim hocam, Tam ekran olunca o hatayı veriyormuş. Window mode da sorun yok. sağolasın.
  2. @DEVILCRAFT Merhaba, Normal versiyon Acme botta, aynı pc den 2. knight online açınca, ilk girilen kapat hatası veriyor. bu konuda ne yapabiliriz? bilgilerinizi rica ederim. İyi Çalışmalar.
  3. Selam, Clienti tekrar extract ettim direk C disk altına " C:\AlemGameV2 ". Durum yine aynı, exe yi seçince exe ismi gelmiyor, sadece path geliyor. görüntü aşağıda ki gibi. ne yapabiliriz? hala kullanamıyorum botu. Siteden 1.7.0 versiyonunu indirdim botun.
  4. Hocam selam, benim yukarıda yazdığım sorun ile ilgili bir tecrüben var mıdır? Sürekli exe bulunamadı diyor giriş yaparken koxp a.
  5. Botu hala kullanamıyorum, destek vermeyecekseniz neden satış yapıyorsunuz? Acil olarak dönüşünüzü rica ederim, botun süresi boşuna gidiyor.
  6. Merhaba, 1 saat önce son teklif üzerinden "ACME (xSkip) Koxp" yani normal sürüm satın aldım. Daha sonra aşağıda ki linkten normal sürümün 1.7.0 versiyonunu indirdim. Bilgisayarımda dept ayarı varsayılan olarak kapalı durumda.Bot klasörü içerisinde ki Launcher uygulamasını yönetici olarak çalıştırıp, kayıt ve key yükleme işlemlerini tamamladım. Giriş yap kısmına kullanıcı adı ve şifremi yazdım, KnightOnline exe gösterme kısmında browse ederek exe göstermek istediğim klasöre girip, exe yi seçiyorum tamam diyorum fakat tamam dedikten sonra dosya yolu sonunda KnightOnLine.exe path bölümüne gelmiyor. Manuel olarak exe ismini yazıp, giriş yap dediğimde, exe bulunamadı diyor. Açılan hata penceresinde "ACME Bot v.1.3.6" başlığıyla pencere geliyor, KnightOnline.exe bulunamadı. diyor. konu hakkında acil yardım rica ederim. iyi çalışmalar.
×
×
  • Yeni Oluştur...