Jump to content
  • Kaydol

Ozgrbrkm

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ozgrbrkm Hakkında

Güncel Profil Ziyaretleri

430 profil görüntüleme
  1. Güncelleme için teşekkürler eline sağlık @DEVILCRAFT önerilen atak hızları artık yok koxpta onu bir yere yazıp sabitleyebilir misiniz ayarlama yapmamız için
  2. DC sorunu başladı sanırım koxpta arka arkaya 4-5 defa DC oldum 10 dakika önce
  3. @DEVILCRAFT Ben de kullanırken şöyle bir sorunla karşılaştım. Hp pot %50 de basma seçeneği aktifken kendim pot bastığımda buga giriyor ve potlari algılamıyor basmıyor can %50 altına düştüğünde bile basmıyor. Ikinci birşey olarak ise bunu kendim de becerememis olabilirim. Dün apeye kurmayi denedim botu archery aktif ikdn sadece 1 tane ok atiyor apeye 2. Atağı yapmıyor bekliyor. Bir test edebilirsen sevinirim ben mi yanlış birşey yapıyorum öğreniyim.
  4. Tahmini olarak güncelleme ne zaman gelir acaba ? Ön gördüğünüz bir tarih veya süre var mı?
  5. Ozgrbrkm

    Mage Koxp Kullanımı

    Cevap veren olmamış indirip denemem gerekiyor sanırım. Deneme saatleri hala 19-21 arası mı?
  6. Mage Koxp Kullanımı Merhaba, daha önce koxpu indirip kullanmıştım bundan 2 ay kadar önce falandı. Sormak istediğim bir iki konu var. Birincisi o zaman kullandığımda uzaktan kutu toplamayı aktif yaptığımızda bazı kutuları açmıyordu bu durum düzeltildi mi ? Ikinci sorum ise artik mage oynuyorum ve ciftleme gibi bir secenek mevcut. Bu secenek nedir? Aktif olarak çalışıyor mu? Ve mage için özel bir ayar yapmam gerekli mi ?
  7. Ozgrbrkm

    Güncel Koxp

    Güncel Koxp Koxp update olduktan sonra güncel ve çalışıyor mu ? 2236 patchi geldi ama indirmede 2233 yazıyor
  8. Ozgrbrkm

    Hesap Acma

    Hesap Acma Merhabalar, bot satın aldıktan sonra ban yeme durumunda ip ban ve ya mac ban artık hangisini yiyorsak bunu kaldırmanın bir yolu var mı? Bot kullanarak farm yapmayı kastığım parayı farklı ipden girdigim kasa hesabıma aktarmayı düşünüyorum fakat bot kullandığım pc ve internet ağından ban yersem bu pcden tekrar giriş yapabilmemi sağlayacak bir yazılımınız mevcut mu ?
  9. Ozgrbrkm

    Seri Görev Yapma

    Seri Görev Yapma Merhabalar botu almayı düşünüyorum. Merak ettiğim konu şu, Brahman gibi seri görevlerde town atıp rpr yaptıktan sonra görevi tekrar alıp slota dönüyor mu?
×
×
  • Yeni Oluştur...