Jump to content
  • Kaydol

Spazz12

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Days Won

    1
  1. @DEVILCRAFT Herşey için teşekkürler Ellerinize sağlık büyük bi emek var bunu görmemek ahmaklık olur. Beklemedeyiz biz..
  2. Genie Açsın K0xptan atağa devam etsin. Böylesi daha sağlıklı olur. Önemli olan slota gelenlerin Genieyi görüp şüphelenmemesi. Genie Aç Legal at yap gibi bir eklenti muazzam olur bizce :)
  3. @DEVILCRAFT Yenilikleriniz ve Güncellemeleriniz çok güzel olacak buna eminim. Paylaştığınız maddeler arasında Slota biri yaklaştığında Genie aç gibi bir madde göremedim ama sanki bu konu altında böyle birşey ekleyeceğinizi söylemiştiniz. Bilgi verirseniz sevinirim.
  4. Spazz12

    SpeedyBot Upgrade Yardım

    Xigncode'a yakalanma gibi bir durum olabilir mi peki ? Denesek sıkıntı yaşarmıyız ?
  5. SpeedyBot Upgrade Yardım SpeedyBotta Oto Upgrade Çalışıyor mu ? Çalışıyor ise ayarları nelerdir yapabilen birileri varsa yardımcı olabilir mi ? Anvile gidiyorum başlatıyorum sürekli failed veriyor tüm slot bitene kadar sonra duruyor ..
  6. @DEVILCRAFT Tüm Joplar için VİP key'e doldurma işlemini yeni arayüzde ben mi göremedim. Bir tek mademde VİP bankaya doldur var sanırım. Orayı işratlediğimizde slotta farm yaparken üzerimize düşenleri vip bankaya atıcak mı ki ?
  7. Spazz12

    Magic Hammer

    @albanian35 Rpr bölümüne gel, sağ tarafta Sundiriesten alınacaklar bölümünün hemen altında Oto Rpr aktif i tikle, durablitisini 1000 yap. Altındaki sekmelerden Npc değilde MAGiC HAMMER ile de. Hepsi bu kadar..
  8. Spazz12

    Proxy Satin Aldim Bağlanti Hatasi Aliyorum

    Ya sizi hiç tanımasamda kanım nasıl ısındı anlatamam devilcraft bey. Siz Adamın hası'sınız varolun :-* @DEVILCRAFT
  9. Spazz12

    Proxy Satin Aldim Bağlanti Hatasi Aliyorum

    Hımm. Yani oyuna proxy ile gir seçeneğini kullandığımda girerse proxy çalışıyordur girmiyorsa bozuktur öyle mi ? başka türlü anlamanın bir yolu var mı peki ? başka charlarımda var çünkü proxy olmamışsa hepsi ban yemesin :)
  10. PROXY SATIN ALDIM BAĞLANTI HATASI ALIYORUM AZ ÖNCE USKO İÇİN AKTİFPROXY.NET'TEN PROXY SATIN ALDIM. PORT VS TÜM BİLGİLER VAR VE BOTA BUNLARI GİRDİĞİMDE PROXY TEST DİYORUM Bİ SÜRE SONRA PROXY BAĞLANTI HATASI DİYOR SİZCE PROXY OLMUŞ MUDUR ? YOKSA PROXY BAŞARILI FALAN MI DEMESİ GEREKİYOR BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?
  11. Az önce priest ile farm yaparken kayıt alıyordum. Char anlamadığım bir sebepten ölüp ölüp duruyordu. Şimdi kaydı izlediğimde örneğin 30 - 40 dk gayet güzel bir şekilde mobları keserken, neden olduğunu anlamadığımız bir şekilde bir anda doğan moba atack yapmamaya başlıyor. Sonra diğer hayvanlarda çıkınca belli bir süre sonra atack yapası geliyor. Sonrada ölüyor haliyle. Hem atack kısmında bu gibi problemlerin sorunlarına baksanız, hemde oto heal seçeneğine hangi healı atmasını seçebileceğimiz bir özellik getirseniz hiç fena olmaz doğrusu :) @DEVILCRAFT
  12. Spazz12

    Speedybotta Oyun Kasmaya Başladı

    Proxy ile alakalı olabilir ohalde almanyadan bi ip ile bağlanıyor gözüküyorum şuan. bildiğiniz daha rahat edebileceğim bir ülke var mı :)
  13. Speedybotta oyun kasmaya başladı Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Son bir kaç gündür k0xp oyun içinde acayip kasmalara sebebiyet vermeye başladı. Yan pcde hiç bir sorun yok. (legal haliyle). Ama bende acayip lag oluyor sürekli koşarken geri atıyor karakterimi oyun. Dc yememde cabası haline geldi. Sebebi ne olabilir acaba?
  14. BEN ANTİ CR ÖZELLİĞİNDEN Bİ TÜRLÜ FAYDALANAMIYORUM YAHU :) ÖZEL KORUMAYI SEÇİYORUM SONRADA ÖZEL KORUMA AYARLARINDAN SADECE ALARM ÇALSIN İSTİYORUM NE HİKMETSE SLOTA BİRİ YAKLAŞTIĞINDA HERHANGİ BİR KOORDİNAT FALAN BELİRLEMEME RAĞMEN BİR YERLERE GİTMEYE ÇALIŞIYOR KARAKTER. SEBEBİ NEDİR ACABA? ÖZEL KORUMADAKİ KOORDİNATLARA 0 FALANDA YAZDIM NE YAPARSAM YAPAYIM CHAR BİRİ GELDİĞİNDE ATAĞI KESİP Bİ YERE GİTMEYE ÇALIŞIYOR. TABİ ALARM ÇALIYOR O ESNADA.
×
×
  • Yeni Oluştur...