Jump to content
  • Kaydol

archiwitted

Chat Üye
  • İçerik sayısı

    49
  • Katılım

  • Son ziyaret

archiwitted Hakkında

Güncel Profil Ziyaretleri

837 profil görüntüleme
  1. Tam Felankor kesiyordum gıdım kalmıştıki gitti oyun offfffffffffffffffffffff , bana çıkacak itemin parasını kim verecek şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :P
  2. archiwitted

    Exp kasmak

    nerde ban yiyorsunuz hacım bu kadar yaw ? Bu arada 59 'a kadar görev , 59'dan sonrada görev :) GÖREV YAPARAK 65 olucam BP PRİYİM.
  3. archiwitted

    başkalarının koxpları

    neden güncelleme gelene kadar kasmıyoruz ?
  4. Çarpı işaretinin orda , büyült ve (-) işareti var alta alma yani , bozulmuş şuanda alta almıyor oyuna tıklamamız gerekiyor onu düzeltelim lütfen :)ca
  5. keske sadece bu kadarini yazsaydin .d.d..d
  6. Acaba imkaniniz varsa k0xpun arayüzünü biraz daha sadelestirip , toplayip ilgili seylerin bir arada olmasini sagliyabilirmisiniz ? Bence cok daginik yerleri ornegin k0bot gibi sade bir arayuz ile cok daha fazla musteri bulacaginiza eminim. Ornegin priestin bazi skilleri 1.sayfada digerleri priest adli sayfada bunlari 1 sayfada topluyabiliriz. Atak kapa,aç skntisi oluyor bazen , atak kesiyor koxp bi bildirim atsa bu sebepden dolayi atak kesiliyor diye guzel olur. Bazen bp oynarken mana 0'laniyor mp pot basmiyor , hp pot basmasi lazimken onuda basmiyor sanirsam k0xp kararsiz kaliyor ikisinide yapmiyor :) Atak yaparken genie ac calisiuormu bilmiyorum ama galiba bende calismiyor. Priest carimla koxp acikken oyuna ilk girisimde hoppala geliyor ikinci girisimde sorunsuz giriyor bunun sebebini bilmiyorum duzeltilirse guzel olur ama duzeltilmezsede pek bir sorun yasancagini dusunmuyorum. Arada notice olmadan alarm geciyor bunun anlamini bilmiyorum , noticeziz banmi oluyor bu? Chaos ve multi bot bekliyoruz tabiki... Benim gordugum eksiklikler bunlar bunlara bir cozum bulup bulamiyacaginizi burdan yazarsaniz sevinirim.
  7. Anladim sagolun 63 um 64 olucam eslant gorev yapiyorum. Sence hobgoblinde rahat para kasilirmi yoksa shadow veya ghost wariormu yapiyim?
  8. Direk gelen 2 skilide master mi vereyim esit mi dagitiyim ??
  9. 64 olucam hersey basili 1.5k ap oluyor. Elimde large breaker +6 ustumde pb +7 set var guzelmi sence neler onerirsin? Skil olarak judgment iyimi birde herseyden once direk helis skilini yani master 12 yi acip sonrami aura mi veriyim yoksa esit mi dagitiyim??
  10. Ankara'nın neresinde yaşıyormuş sor bakalım bi şuna.
  11. Suan ustumde +7 fabric set var ve elimde two +8 var. Fakat 400 damage bazen 250 felan vuruyor cok dusuk .s.s 60 lvl uzerinde bu skntti giddrmi ?
  12. Fabric +7 setim var. Mp recovery Large Breaker +6 acaba iyi vururmu ?
  13. Ben 62 Level olmayı planlıyorum Bp priestte fakat elimde bir silah yok ne önerirsiniz rahat slot dönebilmek için en fazla 10M bütçem olucak o zamana kadar ? Rahat dönebilirmiyim + çok mana yermiyim ?
  14. archiwitted

    En seri ve slot vermeyen bp pri

    delos'ta hobgoblin kesmem lazım seri şekilde dönebilirmyimi +6 large breaker ile ? mprec.
×
×
  • Yeni Oluştur...