Jump to content
  • Kaydol

Hile açılır açılmaz kapanıyor


MehmetK34
 Share

Önerilen Mesajlar

3 saat önce, MehmetK34 yazdı:

Hile açılır açılmaz kapanıyor

Her şey doğru yaptım launcher(acme koxp) yönetici olarak çalıştırıyorum menü 2 saniye gözüküyor sonra kapanıyor. Sebebini çözmedim

adlog.txt açılmıyorsa koxptan değil başka bir şeyden ötürüdür. antivirüsünü kapat ve vmware - process hacker- cheat engine gibi şeyler varsa tamamen sil.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Kontrol ettim herhangi bir virüs programı yok veya cheat engine tarzında uygulamalar yok. Özellikler>Dijital İmza bölümünde bulunan yerde ACME yazmıyor ondan kaynaklı olabilir mi ? Müsait olduğunuz bir zamanda discord veya teamviewer ile yardımcı olabilir misiniz :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Uzun zamandır kosp kullanmıyordum. başka bir serverde ücretsiz saatte denedim. çok güzel yapılmış bir kosp. dün üyelik aldım king domda denedim. çalışmadı. güncelleme ile hallolacak yazıyor. bekliyorum. geçen süre para olarak çokta önemli değil. bir günde zaten zararı çıkartıp kara geçiyorsun ama ilk günler kasılan para çok tatlı oluyor. onun için sabırsızlanıyoruz. ilk günleri boş gelmeyelim diye. halledilecektir düşüncesindeyim. az sabretmek lazım. adamlar iyi engel koymular heralde. oyunda bile kosp tbl engelledik msg leri atıyorlar :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...