ysoydaner 0 Mesajı raporla Haziran 8, 2018 gönderildi key hatası alıyorm sebebi nedir İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
frknaykc 0 Mesajı raporla Temmuz 8, 2018 gönderildi Gem kırdırma işlemi yaparken Bankaya kadar geldikten sonra bot duruyor tekrar başlat demeden başlamıyor. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
dracula54 0 Mesajı raporla Temmuz 12, 2018 gönderildi Alemgame gelen dunki patchden sonra oto loginli koxpta hata aliyorum girise basiyorum 00000x57 bilmem ne hatasi rakam yanlis olabilir bole bi hata aliyorum sebebi nedir? İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nazm1 0 Mesajı raporla Temmuz 19, 2018 gönderildi 1299 kxp yokmu . gerı donus yaparsnz sevırıöm hemen satın alıcam İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
theomr59310 0 Mesajı raporla Ağustos 3, 2018 gönderildi Sonteklif üzerinden satın aldım key elime nasıl ulaşıcak. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
theomr59310 0 Mesajı raporla Ağustos 3, 2018 gönderildi Oyun başlatma hatası kod 1. gelişmiş hata kodu: 193 bu hatayı veriyor oyun başlamıyor. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
theomr59310 0 Mesajı raporla Ağustos 4, 2018 gönderildi Oyun Başlatma hatası kod 1. gelişmiş hata kodu: 193 Böyle bi hata alıyorum oyun başlamıyor. yardımcı olurmusunuz İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kzyberke06 0 Mesajı raporla Ağustos 6, 2018 gönderildi Şifremin doğru olmaı halde yanlış şifre diyor daha yeni key yükledim İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Lee 0 Mesajı raporla Eylül 20, 2018 gönderildi oyun ıd ekranında kararık olarak kalıyor sorunu nasıl çözebilirim mause gözüküyor ama ID pass kısmı gozukmuyor İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
steelcage 0 Mesajı raporla Kasım 7, 2018 gönderildi kingdom da çalısıyor mu bu bot İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Jack61 0 Mesajı raporla Aralık 3, 2018 gönderildi @aktay28 kardeşim acık mısın satın alacağım da. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Sultan_TR 3 Mesajı raporla Aralık 5, 2018 gönderildi Arkadaşlar ana sayfada açıklama mevcut diğer işleri sebebiyle güncelleme ve satış durmuştur. Müsait olduklarında bot güncellenecek ve uzun bir süre ücretsiz olarak dağıtılacaktır. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
matarex4441 0 Mesajı raporla Ocak 7 7 gönderildi 666.66 tl nedir ya 50tl degilmiydi oto loginli ? İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş