Direnbebis Oluşturuldu: Mayıs 31, 2018 Share Oluşturuldu: Mayıs 31, 2018 Disconnet from server hatası STEAMKO Merhaba arkadaşlar 2 gündür speedybot kullaniyordum steam ko ide bugün akşam saat 6 gibi oyundan çıktım akşam 10 da tekrar geri girmeyi denedim 10 dan beri hala deniyorum şuan saat 1 botla girmeye çalıştığım sürece hata oyun açılıyor chara giriyorum ama Disconnet from server hatası alıyorum açılış penceresinde. ama sadece bot açık oldugunda normal steam üzerinden girerken sorun yaşamıyorum! Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 1, 2018 gönderildi Share Haziran 1, 2018 gönderildi clienti tekrardan kur ve koxpu tekrar indirip dene sonuç alamazsan tekrardan yaz Direnbebis buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Direnbebis Haziran 1, 2018 gönderildi Yazar Share Haziran 1, 2018 gönderildi 3 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: clienti tekrardan kur ve koxpu tekrar indirip dene sonuç alamazsan tekrardan yaz Teşekkür ederim oyuan girebildim lakin bu kezde Ape slotunda 5 k-o-x-p-e-r olmamiza ragmen birtek ben hapise düştüm oto rpr açık değil sadece atak ve pot ! nedeni ne olabilir acaba hocam? ayrıca antivirüs programım kapalı olmasına rağmen arada bir bildirim çıkıyor sağ altta virüs bulundu diye Windows10! yardım cı olabilirmisiniz lütfen bu konuyada Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 1, 2018 gönderildi Share Haziran 1, 2018 gönderildi 10 saat önce, Direnbebis yazdı: Teşekkür ederim oyuan girebildim lakin bu kezde Ape slotunda 5 k-o-x-p-e-r olmamiza ragmen birtek ben hapise düştüm oto rpr açık değil sadece atak ve pot ! nedeni ne olabilir acaba hocam? ayrıca antivirüs programım kapalı olmasına rağmen arada bir bildirim çıkıyor sağ altta virüs bulundu diye Windows10! yardım cı olabilirmisiniz lütfen bu konuyada hapise otomatik düşemezsin gm veya cr ile anca 5 koxper olarak takılıp birinizin gitmesinin net bir açıklaması yok maalesef, düzgün bir iş yaptıklarını söyleyemem Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Direnbebis Haziran 2, 2018 gönderildi Yazar Share Haziran 2, 2018 gönderildi 21 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: hapise otomatik düşemezsin gm veya cr ile anca 5 koxper olarak takılıp birinizin gitmesinin net bir açıklaması yok maalesef, düzgün bir iş yaptıklarını söyleyemem ozaman ben buna zevk için beni hapise attıklarını söyleyebilirim yada birisi önceden reportlamıştır belki beni.Teşekkürler açıklama için son bir soru sorabilirmiyim ? Bdw de speedybot çalışıor lakin bdw den atıyor 1 dakika içinde herzaman aynı oluor bdw ye girince bot dan dolayı bir problemmi acaba sorunu yaşayan bir tek benmiyim? neden atıyor olabilir bdw den bilginiz varmı ? yardımcı olursanız bunada çok sevinirim teşekkürler ! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Direnbebis Haziran 2, 2018 gönderildi Yazar Share Haziran 2, 2018 gönderildi Not: bdw den atip yükleme ekranı geliyor moradon da doguyorum yeniden. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 2, 2018 gönderildi Share Haziran 2, 2018 gönderildi 3 saat önce, Direnbebis yazdı: Not: bdw den atip yükleme ekranı geliyor moradon da doguyorum yeniden. bot öyle bir şey yapamaz, bdw de çok ölünce yada townda durunca atıyor diye biliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Direnbebis Haziran 3, 2018 gönderildi Yazar Share Haziran 3, 2018 gönderildi 18 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: bot öyle bir şey yapamaz, bdw de çok ölünce yada townda durunca atıyor diye biliyorum peki hızlı cevabınız için teşekkür ederim herhangi bir sorunda tekrar yazarım umarım bdw sorununu çözebilirim :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
trableus12 Haziran 3, 2018 gönderildi Share Haziran 3, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT suan ücretsiz saatten yararlanmak istiyorum koxpu bi kullanıp satın alacağım fakat gününüz kalmamıştır diyor arayüzden kayıt yaptım sebebi nedir bunun ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 3, 2018 gönderildi Share Haziran 3, 2018 gönderildi 7 saat önce, trableus12 yazdı: @DEVILCRAFT suan ücretsiz saatten yararlanmak istiyorum koxpu bi kullanıp satın alacağım fakat gününüz kalmamıştır diyor arayüzden kayıt yaptım sebebi nedir bunun ? speedybot 19-21 arası kayıt olup girilebilir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Direnbebis Haziran 9, 2018 gönderildi Yazar Share Haziran 9, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT hocam bir sorum daha olucak RPR ile ilgili magic hammer ile oto rpr diyorm bugda kaliyor ve her 6 saniyede bir oto rpr yapıyor! Magic hamer ile rpr yapmanın bir çözümü varmı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar