Jump to content
  • Kaydol

Disconnet From Server Hatası Steamko

Direnbebis
 Share

Önerilen Mesajlar

Disconnet from server hatası STEAMKO

Merhaba arkadaşlar 2 gündür speedybot kullaniyordum steam ko ide bugün akşam saat 6 gibi oyundan çıktım  akşam 10 da tekrar geri girmeyi denedim 10 dan beri hala deniyorum şuan saat 1 botla girmeye çalıştığım sürece hata  oyun açılıyor chara giriyorum ama Disconnet from server hatası alıyorum açılış penceresinde. ama sadece bot açık oldugunda normal steam üzerinden girerken sorun yaşamıyorum!  Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

3 saat önce, DEVILCRAFT yazdı:

clienti tekrardan kur ve koxpu tekrar indirip dene sonuç alamazsan tekrardan yaz 

Teşekkür ederim oyuan girebildim lakin bu kezde Ape slotunda 5 k-o-x-p-e-r olmamiza ragmen birtek ben hapise düştüm oto rpr açık değil sadece atak ve pot ! nedeni ne olabilir acaba hocam? ayrıca antivirüs programım kapalı olmasına rağmen arada bir bildirim çıkıyor sağ altta virüs bulundu diye Windows10!    yardım cı olabilirmisiniz lütfen bu konuyada

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Direnbebis yazdı:

Teşekkür ederim oyuan girebildim lakin bu kezde Ape slotunda 5 k-o-x-p-e-r olmamiza ragmen birtek ben hapise düştüm oto rpr açık değil sadece atak ve pot ! nedeni ne olabilir acaba hocam? ayrıca antivirüs programım kapalı olmasına rağmen arada bir bildirim çıkıyor sağ altta virüs bulundu diye Windows10!    yardım cı olabilirmisiniz lütfen bu konuyada

hapise otomatik düşemezsin gm veya cr ile anca 5 koxper olarak takılıp birinizin gitmesinin net bir açıklaması yok maalesef, düzgün bir iş yaptıklarını söyleyemem

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

21 saat önce, DEVILCRAFT yazdı:

hapise otomatik düşemezsin gm veya cr ile anca 5 koxper olarak takılıp birinizin gitmesinin net bir açıklaması yok maalesef, düzgün bir iş yaptıklarını söyleyemem

ozaman ben buna zevk için beni hapise attıklarını söyleyebilirim yada birisi önceden reportlamıştır belki beni.Teşekkürler açıklama için son bir soru sorabilirmiyim ?  

Bdw de speedybot çalışıor lakin bdw den atıyor 1 dakika içinde herzaman aynı oluor bdw ye girince bot dan dolayı bir problemmi acaba sorunu yaşayan bir tek benmiyim?  neden atıyor olabilir bdw den bilginiz varmı ? yardımcı olursanız bunada çok sevinirim teşekkürler !

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...