nouns Oluşturuldu: Mayıs 31, 2018 Share Oluşturuldu: Mayıs 31, 2018 Son Teklif Sorun Çıkarıyor Kimse Koxp Alamıyor !!! Koxpumun Süresi Bitmiş Yeni Almak istediğimde Böyle Bir hata ile karşılaşıyorum Son Teklifte.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 1, 2018 gönderildi Share Haziran 1, 2018 gönderildi sorun banka yada kartınla alakalı nedeni yazıyor başka sorun yaşayan yok sonteklif ile Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Aykut123456 Haziran 1, 2018 gönderildi Share Haziran 1, 2018 gönderildi Hocam ben usko için aldım ama oyuna giremiyorum. Luncher hatası veriyor ne yaptıysam olmadı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ekoko Haziran 1, 2018 gönderildi Share Haziran 1, 2018 gönderildi kendin ile alakalı sorunları kendin çözmeyi denesen sanırım daha sağlıklı ilerlemiş olursun. Genelleme yaparak biryere varamazsın. Biraz once tekrar satın aldım bir sorun yok. Bakiyeni veya internet alışverişinin açık olup olmadıgını kont et. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar