gazap00 Oluşturuldu: Haziran 4, 2018 Share Oluşturuldu: Haziran 4, 2018 knightkingdom koxp BANNED sorunu Merhaba hocam knightkingdom da koxpla giriş yapıp Fosil kasma olayı var sadece koxpta oto kutuyu seçiyorum oyunun gmsi direk beni gördüğünde banlıyor oto kutu dahi açamicaksam nerde kullanacagım bu botu kalabalık oldugunda fark etmiyor ama para kasma slotlarını gezip nasıl bi sistemi varsa direk koxpla giriş yapan kişileri banlıyor....Bİ .ÇÖZÜMÜ VARMI Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
demonstyl Haziran 4, 2018 gönderildi Share Haziran 4, 2018 gönderildi Kardeş illegal program kullanıyorsn gelmişsin Bide gm'yi şikayet ediorsn sen nasıl bi yaratıksın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gazap00 Haziran 4, 2018 gönderildi Yazar Share Haziran 4, 2018 gönderildi demonstyle gm şikayet eden yok agzımı açtırma bana buna bi çözüm varmı diyorum sadece oto kutuda dahi ban yeniliyor hiç bi işlem dahi yapmasan koxpla girildiğini biliyor gevzeklik yapıpta adamın canını sıkma Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 4, 2018 gönderildi Share Haziran 4, 2018 gönderildi koxpla girildiğini anlayabilseler herkesi banlarlar o yüzden o dediğini es geçiyorum, neden ban yediğini en iyi sen bilirsin o yüzden ona göre davranman daha mantıklı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gazap00 Haziran 4, 2018 gönderildi Yazar Share Haziran 4, 2018 gönderildi sadece oto kutu açıyorum bu sebepten dolayı ban nasıl olabilir ? oyunda sınırsız genie var zaten koxpta başka ayar kullanmıyorum oto kutudan bşka ama ne hikmetse gm bi şekilde banlıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
demonstyl Haziran 5, 2018 gönderildi Share Haziran 5, 2018 gönderildi 24 saat fosilde duranları illaki incelicekler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cellath12 Haziran 6, 2018 gönderildi Share Haziran 6, 2018 gönderildi gmnin genieni durdurma komutu var ordan anlıyolar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar