adamin5454 Oluşturuldu: Haziran 6, 2018 Share Oluşturuldu: Haziran 6, 2018 ACME KOXP 0xB0000002 hatası Acme koxp deathko'ya giriş yaptığında 0xB0000002 HATASI VERİYOR. Güncel sürümleri ile herşeyi yükledim ve denedim fakat hatayı alıyorum. İşletim sistemi olarak windows 10 ve windwos 8.1 'de ayrı ayrı pc'lerde deneme yaptım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
musica Haziran 6, 2018 gönderildi Share Haziran 6, 2018 gönderildi yaşadıgın sorun hepimizde var su anda. sebebi oyuna gelen güncellemenin arkasından bota hala güncelleme gelmemesi. bundan dolayı da o hatayı alıyoruz. hala beklemedeyiz acaba botu guncelleyip bizlere tekrardan sunarlarmı bugun diye ama hiç biyerde acıklama yapmıyorlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
qica Haziran 6, 2018 gönderildi Share Haziran 6, 2018 gönderildi adamlar en kısa sürede hizmet veriyorlar bize zaten bekleyin halolur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 7, 2018 gönderildi Share Haziran 7, 2018 gönderildi güncellemeyi indirin ayrıca koxplar her zaman güncellenir sadece sabredin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Haziran 7, 2018 gönderildi Share Haziran 7, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT bu son sürümde mouse oyuna tıklamıyor mu bende mi sorun var. 1 tıklıyor klavye dokununca gidiyor bidaha yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 7, 2018 gönderildi Share Haziran 7, 2018 gönderildi Şimdi, Erhan666 yazdı: @DEVILCRAFT bu son sürümde mouse oyuna tıklamıyor mu bende mi sorun var. 1 tıklıyor klavye dokununca gidiyor bidaha yok büyük ihtimalle çünkü sadece anti güncellemesi veriyoruz herhangi bir değişiklik yapmıyoruz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nardin33 Haziran 7, 2018 gönderildi Share Haziran 7, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT Hocam oyuna girince bağlantı kesildi hatası veriyor sebebi neyden olabilir? (deathko) @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar