ernado20 Oluşturuldu: Haziran 21, 2018 Share Oluşturuldu: Haziran 21, 2018 Bot yardım Merhaba uzun aradan sonra koxp kullanmaya geri dönüyorum uskoda bot güncel mi problem vs. var mı botta @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
velet01 Haziran 21, 2018 gönderildi Share Haziran 21, 2018 gönderildi malesef iletişim kurmak çok zor bakmıyolar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ekoko Haziran 21, 2018 gönderildi Share Haziran 21, 2018 gönderildi Güncel bir sıkıntı yok. Ben çok uzun zamandır kullanıyorum. Tek sıkıntı proxy olayı. %100 uskoda çalıştığını iddaa ettikleri proxylerle giriyorum bot algılamıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 21, 2018 gönderildi Share Haziran 21, 2018 gönderildi 6 saat önce, ekoko yazdı: Güncel bir sıkıntı yok. Ben çok uzun zamandır kullanıyorum. Tek sıkıntı proxy olayı. %100 uskoda çalıştığını iddaa ettikleri proxylerle giriyorum bot algılamıyor. sana %100 çalıştığını söyleyip verdikleri proxyler çalışmıyor demek ki . bizdeki sadece araç ve sıkıntısız çalışıyor aldığın proxy sen ve satın aldığın yer ile alakalı her şeyi bize bağlamayın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 21, 2018 gönderildi Share Haziran 21, 2018 gönderildi 8 saat önce, velet01 yazdı: malesef iletişim kurmak çok zor bakmıyolar skype adresim belli ulaşmak isteyen ulaşır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ekoko Haziran 21, 2018 gönderildi Share Haziran 21, 2018 gönderildi Bir saat önce, DEVILCRAFT yazdı: sana %100 çalıştığını söyleyip verdikleri proxyler çalışmıyor demek ki . bizdeki sadece araç ve sıkıntısız çalışıyor aldığın proxy sen ve satın aldığın yer ile alakalı her şeyi bize bağlamayın Yazdığımı okursan "%100 çalıştığını iddaa ettikleri proxy ile giriyorum bot algılamıyor" dedim. Hemen savunma mekanızmasına geçmene gerek yok adamların iddaası bu. Diğer botları kullananların bir problemi olmadığını zaten bu yüzden %100 çalıştığını söylediler. Yalanda söylüyor olabilir doğruda bilemiyorum. Umarım anlatabiliyorumdur ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar