ferhat11 Oluşturuldu: Haziran 22, 2018 Share Oluşturuldu: Haziran 22, 2018 Devil reyiz 2 char acıyorum 3 üncüyü acınca calışmayı durduruldu hatası alıyorum lütfen ilgilenin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 22, 2018 gönderildi Share Haziran 22, 2018 gönderildi 1 dakika önce, INotoriousBIGGIE yazdı: sen iyi 2.yi acıyosun bizde 2. acarken id şifre gelmiyor ekran siyah kalıyor .. devilde multi sorunsuz diyor :)) 2 kişinin pcsine bağlandım. birisi clientleri güncellememiş cheat detected alıyor - diğeri aynı clientden girmeye çalıştığı için siyah ekranda kalıyor - birisi abnormal hatası alıyor çünkü client isimlerini aynı yapmış kısacası çözüm istiyorsanız clienti baştan kurun - koxplarıda tekrardan indirin. clientleri ve koxpları kopyalayın . hddserial dosyaları hariç. hepsini hedefine göre seç sorun olursa o zaman gel bana tw ile destek çıkacağım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 22, 2018 gönderildi Share Haziran 22, 2018 gönderildi yine de benim bilgim yok derseniz teamviewer verin skype üzerinden Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ferhat11 Haziran 22, 2018 gönderildi Yazar Share Haziran 22, 2018 gönderildi Hocam aynı hatayı alıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ferhat11 Haziran 22, 2018 gönderildi Yazar Share Haziran 22, 2018 gönderildi bu gün sabahtan beri şununla uğraşıyorum ya Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ferhat11 Haziran 22, 2018 gönderildi Yazar Share Haziran 22, 2018 gönderildi bekliyorum halaaa Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 22, 2018 gönderildi Share Haziran 22, 2018 gönderildi 41 dakika önce, ferhat11 yazdı: bekliyorum halaaa skype üzerinden yaz sorunlarınızı çözüyorum oradan forum içinden canlı destek veremiyorum hocam Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar