krebilA Oluşturuldu: Haziran 24, 2018 Share Oluşturuldu: Haziran 24, 2018 SpeedyBot CZ'de Çalışmama Sorunu Merhaba kolay gelsin bot cz dışında delos emc de harika hızlı iken czde priestim hep takılıyor heal atıyor mana gidiyor heal gelmiyor, ac atmıyor heal atarsa 5 saniye sonra atıyor atak çok yavaş cz modda işe yaramıyor neden diğer alanlarda ki gibi çalışmıyor? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
krebilA Haziran 24, 2018 gönderildi Yazar Share Haziran 24, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 24, 2018 gönderildi Share Haziran 24, 2018 gönderildi 2 saat önce, krebilA yazdı: @DEVILCRAFT cz mod özelliğini aç saldırı sekmesinde sağ alttaki seçeneklerde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
krebilA Haziran 24, 2018 gönderildi Yazar Share Haziran 24, 2018 gönderildi 3 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: cz mod özelliğini aç saldırı sekmesinde sağ alttaki seçeneklerde Açıyorum ama yine aynı moblarda. Tw kesiyorum aşırı yavaş. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar