yuemkar Oluşturuldu: Haziran 27, 2018 Share Oluşturuldu: Haziran 27, 2018 Deneme Süresi Ben 17.00-19.00 Acmeyi Deneyip Satın Almak İçin Bekliyordum Ama Programa Giremiyorum Kullanamıyorum Bir Şey Yapamıyorum Bunun Bi Çaresi Var Mıdır 2 Saatlik Deneme Süresi Kullanmanın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 27, 2018 gönderildi Share Haziran 27, 2018 gönderildi deneme süresi yok artık maalesef Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
imshekill Haziran 29, 2018 gönderildi Share Haziran 29, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT deneme saati neden yok artık. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 29, 2018 gönderildi Share Haziran 29, 2018 gönderildi 4 saat önce, imshekill yazdı: @DEVILCRAFT deneme saati neden yok artık. denemeyen kalmadı artık diye düşünüyoruz varsa öyle birisi skype üzerinden ulaşır veririm deneme Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
meheme Temmuz 2, 2018 gönderildi Share Temmuz 2, 2018 gönderildi Üstad uzun zamandır oyunu oynamıyordumda koxp almak istiyorum fakat alemgame göktürk te çalışıp çalışmadığını bilmek istiyorum bende deneme süresini bekliyorumda şuan indirdim ve deneme süresinin kaldırıldığı yazıyor en azından şöyle bi 20 dk falan gibi kısa bi süre tanınsa bir ön fikir vermiş olur ona göre satın alınır . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emrhksgn Temmuz 2, 2018 gönderildi Share Temmuz 2, 2018 gönderildi ben alem game de oynuyorum. ACME olduğu için orda çalışıyor. OTO loginde çalışıyor 6 multi açıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
meheme Temmuz 2, 2018 gönderildi Share Temmuz 2, 2018 gönderildi 4 saat önce, emrhksgn yazdı: ben alem game de oynuyorum. ACME olduğu için orda çalışıyor. OTO loginde çalışıyor 6 multi açıyorum eyw üstad çok saolasın peki üstad ban riski varmı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 2, 2018 gönderildi Share Temmuz 2, 2018 gönderildi 2 saat önce, meheme yazdı: eyw üstad çok saolasın peki üstad ban riski varmı ? otomatik ban yemezsin koxpla diğer türlü senin kullanımına bağlı ban olayları Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
meheme Temmuz 2, 2018 gönderildi Share Temmuz 2, 2018 gönderildi 1 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: otomatik ban yemezsin koxpla diğer türlü senin kullanımına bağlı ban olayları Eyw Üstad Teşekkürler bilgilendirdiğin için Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar