dogukanserin Oluşturuldu: Temmuz 1, 2018 Share Oluşturuldu: Temmuz 1, 2018 ACME KOXP biraz önce ACME Koxp aldım, bottan knightonline.exe ile giriş yaptıktan sonra oyun açılırken "Please execute Knight Online via Launcher!" hatası alıyorum. ancak bottan Launcher'ı seçip girmeyi denediğimde yine aynı hata karşıma çıkıyor ne yapmam lazım acil? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
raymondrony Temmuz 1, 2018 gönderildi Share Temmuz 1, 2018 gönderildi cevap verılmuıyor ya satın aldım ben gırıs bıle yapamıyorum. ne skpye ne burası yardımcı olmuyorlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dogukanserin Temmuz 1, 2018 gönderildi Yazar Share Temmuz 1, 2018 gönderildi up!!! yok mu yetkili birisi ya botu burda satarken iyi? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 2, 2018 gönderildi Share Temmuz 2, 2018 gönderildi oynadığın server acme değildir o yüzden https://devilcrafty.net/topic/10312-acme-koxp-alacagim-fakat-oynadigim-server-acme-mi-nasil-ogrenirim-cevap-konuda/ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar