cicek1992 Oluşturuldu: Temmuz 1, 2018 Share Oluşturuldu: Temmuz 1, 2018 Acme Koxp Hatası Koxp hata veriyor oyuna girmiyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Öne Çıkan Yorum emrhksgn Temmuz 2, 2018 gönderildi Öne Çıkan Yorum Share Temmuz 2, 2018 gönderildi eski sürümleri dene . 2.0.3.1 dene girer DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cicek1992 Temmuz 2, 2018 gönderildi Yazar Share Temmuz 2, 2018 gönderildi Malesef 2 sürümüde denedim yeni sürümde 2. chara girmek isterken Cheat Detected 0000(0)0 hatası veriyor, bi önceki sürümde ise hiç oyuna almıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emrhksgn Temmuz 2, 2018 gönderildi Share Temmuz 2, 2018 gönderildi oyunü güncelle.olmazsa sil yeniden kur sonra oradaki diğer koxp sürümlerini dene mutlaka olması lazım.ACME olduğundan eminsin değilmi serverın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emrhksgn Temmuz 2, 2018 gönderildi Share Temmuz 2, 2018 gönderildi ayrıca virüs programın varsa onu kapat.başka gile koxp falan varsa onlarıda sil. Oyunu yeniden kur. dene bakalım bişeyler. aklıma gelenleri yazıyorum.D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 2, 2018 gönderildi Share Temmuz 2, 2018 gönderildi 10 saat önce, cicek1992 yazdı: Malesef 2 sürümüde denedim yeni sürümde 2. chara girmek isterken Cheat Detected 0000(0)0 hatası veriyor, bi önceki sürümde ise hiç oyuna almıyor. knightonline.exe üzerine yaptığın uyumluluk ayarını kaldır düzelir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Gönderen emrhksgn,
çözüm
Öneren: DEVILCRAFT
1 tepki
Bu iletiye git