alper1125 Oluşturuldu: Temmuz 3, 2018 Share Oluşturuldu: Temmuz 3, 2018 DC Sorunu Maden botunu kullanıyorum. Son sürümde sürekli başlatmaya çalışıyor o yüzden durdurup durdurup yeniden başlatıyor. Bende bir önceki sürümü kullanıyordum. 7 Gündür sorunsuz kullanıyordum fakat bu sabah dc atmaya başladı oyuna girdikten ve botu başlattıktan 2 dakika sonra dc yiyor. Nedenini bir türlü çözemedim. @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
airplane35 Temmuz 3, 2018 gönderildi Share Temmuz 3, 2018 gönderildi aynı sorun bendede var. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
starline16 Temmuz 3, 2018 gönderildi Share Temmuz 3, 2018 gönderildi sorun çözüldü mü bende de aynı sorun vardı. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dianabol Temmuz 3, 2018 gönderildi Share Temmuz 3, 2018 gönderildi dün gece 3-4 tü sanırım. o zamandan beri böyle bi sorun var. Sıkıntı nedir, ne zaman çözülür? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
airplane35 Temmuz 3, 2018 gönderildi Share Temmuz 3, 2018 gönderildi tık yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
asseman544 Temmuz 3, 2018 gönderildi Share Temmuz 3, 2018 gönderildi Speedybot dc sorunu 1 ssat once aldım daha onceden denemiştim ama şimdi dc sorunu yasıyorum oyuna girince 1-2 dk içinde dc oluyorum hiç bir ayar açık değilken ne zmanm düzlicek Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
alper1125 Temmuz 3, 2018 gönderildi Yazar Share Temmuz 3, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT kaptan bi cevap verirmisin ? yardımını bekliyoruz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jumby3851 Temmuz 4, 2018 gönderildi Share Temmuz 4, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT kardeşim geceden beri sorun devam ediyor artık bi cevap versen ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Öne Çıkan Yorum DEVILCRAFT Temmuz 4, 2018 gönderildi Öne Çıkan Yorum Share Temmuz 4, 2018 gönderildi sunucu problemi olmuş ben yokken - geçen süre hesaplarınıza eklendi ve sorun düzeldi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
airplane35 Temmuz 4, 2018 gönderildi Share Temmuz 4, 2018 gönderildi bende aynı sorun devam ediyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
asseman544 Temmuz 4, 2018 gönderildi Share Temmuz 4, 2018 gönderildi sorun devam ediyor.. dc yemem 2 dk değilde 3 dk oldu sadace Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ekoko Temmuz 4, 2018 gönderildi Share Temmuz 4, 2018 gönderildi panik yapmayın hallolur. bazen oluyor böyle sunucu ile alakalı şeyler. az sabırlı olun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
casper1 Temmuz 4, 2018 gönderildi Share Temmuz 4, 2018 gönderildi sorun devam etmekte @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 4, 2018 gönderildi Share Temmuz 4, 2018 gönderildi tekrar deneyin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Gönderen DEVILCRAFT,
çözüm
Öneren: DEVILCRAFT
0 reactions
Bu iletiye git