erkan12 Oluşturuldu: Temmuz 6, 2018 Share Oluşturuldu: Temmuz 6, 2018 1. Pc ile koxp ile girerken 2. Pc den giremiyorum 1. Pc ile 2 tane char açabiliyorum fakat 2. Bilgisayar ile aynı koxptan girince 1. Pc den oyundan atiyor charlari ne yapmam gerekiyor ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 7, 2018 gönderildi Share Temmuz 7, 2018 gönderildi 17 saat önce, erkan12 yazdı: 1. Pc ile koxp ile girerken 2. Pc den giremiyorum 1. Pc ile 2 tane char açabiliyorum fakat 2. Bilgisayar ile aynı koxptan girince 1. Pc den oyundan atiyor charlari ne yapmam gerekiyor ? 2. pc farklı modemden bağlanıyorsa tabiki de giremezsin normal bir şey bu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Temmuz 7, 2018 gönderildi Share Temmuz 7, 2018 gönderildi Normal sürümde giriş limiti 2 dir. 2 ayrı pcden 1 er karakter girebilirsiniz.Yada 1 pcden 2 karakter girebilirsiniz. Ekstra 2 giriş için ayrı koxp üyeliği gerekiyor. Yada otologin sürüm almalısın. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar