meheme Oluşturuldu: Temmuz 8, 2018 Share Oluşturuldu: Temmuz 8, 2018 Oyun hata vermeden kapanıyor ! koxp la oyuna girdiğimde 2 - 3 dakika içinde hiç bir hata vermeden oyun direk kapanıyor aynı sorunu yaşayan ve yardımcı olabilecek varmı Sw Alemgame Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MertcanK Temmuz 10, 2018 gönderildi Share Temmuz 10, 2018 gönderildi Aynı problem bendede mevcut bugün basladı. Lütfen yardım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MertcanK Temmuz 10, 2018 gönderildi Share Temmuz 10, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT Çözümü nedir ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 10, 2018 gönderildi Share Temmuz 10, 2018 gönderildi hata yoksa çözümde bulamayız maalesef Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yasar20 Temmuz 11, 2018 gönderildi Share Temmuz 11, 2018 gönderildi aynı sorun mevcut bendede maksimum 5 dakika içinde oyundan atıyor sw alemgame Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dracula54 Temmuz 12, 2018 gönderildi Share Temmuz 12, 2018 gönderildi Bende de oldu dunki oyuna gelen guncellemeden sonra sbaah bende girdim benide attı oy7ndan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dracula54 Temmuz 12, 2018 gönderildi Share Temmuz 12, 2018 gönderildi On 10.07.2018 at 19:52, DEVILCRAFT yazdı: hata yoksa çözümde bulamayız maalesef Ne demek hata yoksa soluyoruz okumuyomusun patch geldi guncelledik 000000x61 bole numarali bi hata aliyoruz ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 12, 2018 gönderildi Share Temmuz 12, 2018 gönderildi 18 dakika önce, dracula54 yazdı: Ne demek hata yoksa soluyoruz okumuyomusun patch geldi guncelledik 000000x61 bole numarali bi hata aliyoruz ? oyunun patchlerini yükle ve son sürüm koxpu yükle o hatayı alıyorsan güncellemeleri yapmamışsındır demektir. ayrıca dediğimin neresi yanlış ? hata yoksa nasıl bulalım söyle yani bizi aydınlat lütfen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dracula54 Temmuz 12, 2018 gönderildi Share Temmuz 12, 2018 gönderildi On 10.07.2018 at 19:52, DEVILCRAFT yazdı: hata yoksa çözümde bulamayız maalesef Ne demek hata yoksa soluyoruz okumuyomusun patch geldi guncelledik 000000x61 bole numarali bi hata aliyoruz ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dracula54 Temmuz 12, 2018 gönderildi Share Temmuz 12, 2018 gönderildi 28 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: oyunun patchlerini yükle ve son sürüm koxpu yükle o hatayı alıyorsan güncellemeleri yapmamışsındır demektir. ayrıca dediğimin neresi yanlış ? hata yoksa nasıl bulalım söyle yani bizi aydınlat lütfen Koxp zaten son surum dun gece 12 den sonra sen koxpun guncel halini koymadiysan koxp zaten guncel dun gece oyuna res geldi ondan sonra sabah girmeye calistom hata versi koxpu aciyorum 000000 bilmem ne hatasi veriyor oyununda guncellemelerini yukledigim galde aldim bu hatayi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fsm709 Temmuz 12, 2018 gönderildi Share Temmuz 12, 2018 gönderildi Dostum win 10 kullanıyorsan virüs ve tehdit koruması bölümünden virüs ve tehdit koruması ayarlarına gel orayı komple kapat. Ben bunu yaptıktan sonra oyundan bir daha atmadı. Bende normal koxpla 2. charı açamıyorum (alemonline oynuyorum.) Koxpun son sürümü yüklü, oyunun son sürümü ve patchler yüklü ama yine cheat detected 0000 hatası veriyor. İlgilenebilir misiniz? @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 13, 2018 gönderildi Share Temmuz 13, 2018 gönderildi 2 saat önce, fsm709 yazdı: Dostum win 10 kullanıyorsan virüs ve tehdit koruması bölümünden virüs ve tehdit koruması ayarlarına gel orayı komple kapat. Ben bunu yaptıktan sonra oyundan bir daha atmadı. Bende normal koxpla 2. charı açamıyorum (alemonline oynuyorum.) Koxpun son sürümü yüklü, oyunun son sürümü ve patchler yüklü ama yine cheat detected 0000 hatası veriyor. İlgilenebilir misiniz? @DEVILCRAFT knightonline.exe ye uyguladığın uyumluluk ayarını kaldır o hatayı almazsın. @dracula54 abicim clientin güncel değil sil sıfırdan kur o kadar kullanıcı sıkıntısız kullanıyor sana çözümünü söylüyorum halen dediğimi yapmayıp aynı şeyi yazıyorsun bana ?? yardım ediyoruz halen aynı terane Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar