Jump to content
  • Kaydol

Oyun Hata Vermeden Kapanıyor !

meheme
 Share

Önerilen Mesajlar

18 dakika önce, dracula54 yazdı:

Ne demek hata yoksa soluyoruz okumuyomusun patch geldi guncelledik 000000x61 bole numarali bi hata aliyoruz ?

oyunun patchlerini yükle ve son sürüm koxpu yükle o hatayı alıyorsan güncellemeleri yapmamışsındır demektir.
ayrıca dediğimin neresi yanlış ? hata yoksa nasıl bulalım söyle yani bizi aydınlat lütfen

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

28 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı:

oyunun patchlerini yükle ve son sürüm koxpu yükle o hatayı alıyorsan güncellemeleri yapmamışsındır demektir.
ayrıca dediğimin neresi yanlış ? hata yoksa nasıl bulalım söyle yani bizi aydınlat lütfen

Koxp zaten son surum dun gece 12 den sonra sen koxpun guncel halini koymadiysan koxp zaten guncel dun gece oyuna res geldi ondan sonra sabah girmeye calistom hata versi koxpu aciyorum 000000 bilmem ne hatasi veriyor oyununda guncellemelerini yukledigim galde aldim bu hatayi

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Dostum win 10 kullanıyorsan virüs ve tehdit koruması bölümünden virüs ve tehdit koruması ayarlarına gel orayı komple kapat. Ben bunu yaptıktan sonra oyundan bir daha atmadı. 

Bende normal koxpla 2. charı açamıyorum (alemonline oynuyorum.) Koxpun son sürümü yüklü, oyunun son sürümü ve patchler yüklü ama yine cheat detected 0000 hatası veriyor. İlgilenebilir misiniz? @DEVILCRAFT

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

2 saat önce, fsm709 yazdı:

Dostum win 10 kullanıyorsan virüs ve tehdit koruması bölümünden virüs ve tehdit koruması ayarlarına gel orayı komple kapat. Ben bunu yaptıktan sonra oyundan bir daha atmadı. 

Bende normal koxpla 2. charı açamıyorum (alemonline oynuyorum.) Koxpun son sürümü yüklü, oyunun son sürümü ve patchler yüklü ama yine cheat detected 0000 hatası veriyor. İlgilenebilir misiniz? @DEVILCRAFT

knightonline.exe ye uyguladığın uyumluluk ayarını kaldır o hatayı almazsın.
@dracula54  abicim clientin güncel değil sil sıfırdan kur o kadar kullanıcı sıkıntısız kullanıyor sana çözümünü söylüyorum halen dediğimi yapmayıp aynı şeyi yazıyorsun bana ?? yardım ediyoruz halen aynı terane

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...