frknaykc Oluşturuldu: Temmuz 8, 2018 Share Oluşturuldu: Temmuz 8, 2018 ACME hileler ile ilgili sürekli destek ACME koxp kullanıyorum. Fragment kırdırıyor,Sundirese satıyor, bankaya götürüp bırakıyor. Tekrar fragment kırdırmaya dönüyor. Bot duruyor tekrar başlat demek gerekiyor. Ve bu ufak sorunu bile 2 gündür çözemiyorum. Bu tarz konularda sürekli destek alabilecek bir yer olmalı. Eğer bilenler varsa destek olabilir mi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emrhksgn Temmuz 8, 2018 gönderildi Share Temmuz 8, 2018 gönderildi videoları izledinmi? ben kullandım 1 gün boyunca 7000 8000 gemi otomaik kırdı gitti geldi sattı hiç bi sorun çıkmadı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 8, 2018 gönderildi Share Temmuz 8, 2018 gönderildi üstündeki bazı trade edilmeyen bankaya atılmayan itemler sebep veriyor olabilir onlardan kurtulup dene birde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 9, 2018 gönderildi Share Temmuz 9, 2018 gönderildi 5 saat önce, INotoriousBIGGIE yazdı: @DEVILCRAFT acme normal sürümde okcu lr ice shadow 3 lü skil kuruyorm sadece shadow vuruyor .. sebebi nedir acaba .. tek skill atabilir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar