samet221 Oluşturuldu: Temmuz 12, 2018 Share Oluşturuldu: Temmuz 12, 2018 ALEMGAME ACME NORMAL BOT HATASI dünden beri belki de 5910238091285 kere oyuna tekrar girmek zorunda kaldım. hiçbir problem olmayan koxpta dünden beri kendi kendine kapatma, dc, veya abnormal program hatası veriyor. ne yapmam gerektiğini söyleyin düzelteyim charlar 10 dakka durmadan dc yiyor , oyundan atıyor, program hata veriyor. internet hızıma güncellemelere baktım hiçbir sıkıntı yok. oyunda olan 2 chardan ilk giren dışında gem kırdıramıyorum. eğer 2.karakterlede gem kırdırırsam atıyor. yardımcı olun lütfen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 12, 2018 gönderildi Share Temmuz 12, 2018 gönderildi 2 saat önce, samet221 yazdı: ALEMGAME ACME NORMAL BOT HATASI dünden beri belki de 5910238091285 kere oyuna tekrar girmek zorunda kaldım. hiçbir problem olmayan koxpta dünden beri kendi kendine kapatma, dc, veya abnormal program hatası veriyor. ne yapmam gerektiğini söyleyin düzelteyim charlar 10 dakka durmadan dc yiyor , oyundan atıyor, program hata veriyor. internet hızıma güncellemelere baktım hiçbir sıkıntı yok. oyunda olan 2 chardan ilk giren dışında gem kırdıramıyorum. eğer 2.karakterlede gem kırdırırsam atıyor. yardımcı olun lütfen sorun senin pc ile alakalı. koxp kendi kendine bozulacak bir şey değil Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar