DEVILCRAFT Oluşturuldu: Temmuz 17, 2018 Share Oluşturuldu: Temmuz 17, 2018 Koxp Girişleri ( Kapalı - Açık ) Tek Konu Altında Sunucu şuan windows güncellemesini istemsiz olarak gerçekleştiriyor ( yine ) o yüzden girişler kapalı - Sunucu Açıldığı Gibi Kaldığı Yerden Devam Edecektir. Bilginize rucukutu76 ve FatihSultanmehmet buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bahtsc Temmuz 17, 2018 gönderildi Share Temmuz 17, 2018 gönderildi Nekadar sürer bir bilgi var mı? darksenes buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
FatihSultanmehmet Temmuz 17, 2018 gönderildi Share Temmuz 17, 2018 gönderildi bende oyuna neden giriş yapamıyorum diyorum :) darksenes buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
osmoks Temmuz 17, 2018 gönderildi Share Temmuz 17, 2018 gönderildi bellı bi suresı varmı devil uyuyacazda timmytimmy buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
darksenes Temmuz 17, 2018 gönderildi Share Temmuz 17, 2018 gönderildi NEZAMAN GİREBİLECEGİZ PEKİ DEVİL . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fever094 Temmuz 17, 2018 gönderildi Share Temmuz 17, 2018 gönderildi reis kospta alemgamede açmıyor eski sürümleride yükledim hata alıyorum yeni sürümde giriyorm bot açılıyor 3 dk sonra atıyor oyundan bi sonucu varmı düzeltmeyle İlgilenirsen Sevirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
darksenes Temmuz 17, 2018 gönderildi Share Temmuz 17, 2018 gönderildi DEVİL BU KOXPTAKİ BAZI OZELLİKLERİ GELİŞTİRİRSEN SEVİNİRİM 700 HP MP SC MESELA--USERLERİ GİZLE--FAALAN OLABİLİR KASMAYAN CLİENT USKO UPLOUDU VARSA ATABİLİRSEN COK SEVİNİRİM -- %10 %5 ATAK CALISIYOR DİGER %10 ATAK CALISMIYOR BİLGİNE COK TSKLER Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
timmytimmy Temmuz 17, 2018 gönderildi Share Temmuz 17, 2018 gönderildi @osmoks aynen ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rucukutu76 Temmuz 17, 2018 gönderildi Share Temmuz 17, 2018 gönderildi ilk defa böyle birşeye rastladım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
FatihSultanmehmet Temmuz 17, 2018 gönderildi Share Temmuz 17, 2018 gönderildi Bir süre Verebiliyormusn kac dakika sürer Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 17, 2018 gönderildi Yazar Share Temmuz 17, 2018 gönderildi açık girişler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cagriakbaba Temmuz 18, 2018 gönderildi Share Temmuz 18, 2018 gönderildi devilcraft jerry pedal mevcutsa bana yollayabilir misin mesaj olarak?? Ücretsiz giriş yapılanından ama. Yardım edersen sevinirim.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cagriakbaba Temmuz 18, 2018 gönderildi Share Temmuz 18, 2018 gönderildi Admin yeminle günlerdir uğraşıyorum bu jerry pedalı açmak için ama bir türlü açamadım. Bunu Dosya.co adresinden indirdim. Kayıt ol butonuna tıkladığımda daha kayıt bilgileri girilen yer gelmeden geçersiz kayıt yazıyor. Sizden ciddi şekilde yardım bekliyorum. Uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum ve yardım edeceğinizi umuyorum.. PEDALI YENİDEN YÜKLER MİSİNİZ?? ZATEN BİRÇOK KİŞİ AYNI HATAYI ALIYOR. NEDEN ANLAMIŞ DEĞİLİM.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
atmaca35 Temmuz 22, 2018 gönderildi Share Temmuz 22, 2018 gönderildi Sa pvptr de çalışan koxps varmı soacs güvenlikli 1299 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Temmuz 22, 2018 gönderildi Share Temmuz 22, 2018 gönderildi 2 saat önce, atmaca35 yazdı: Sa pvptr de çalışan koxps varmı soacs güvenlikli 1299 1299 sürümde çalışan koxpumuz yok. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dnc Temmuz 27, 2018 gönderildi Share Temmuz 27, 2018 gönderildi elinize sağlık Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar