Jump to content
  • Kaydol

Acme Koxp Normal Dosya Sorunu

donatengri001
 Share

Önerilen Mesajlar

Acme Koxp Normal Dosya sorunu

Acme koxp normalin son versiyon dosyasını indirdim çalışmıyor. Hata veriyor. Virüs programı yok . Defender ise tamamen regeditten kapalı. Pc de hiç bir sorun yok. Çünkü 4 tane pc den denedim ve hiç birinde çalışmıyor.  Son üç versiyonuda (2.0.3.1 , 2.0.3.4 , 2.0.3.7 )   indirdim her pc den ama başarısız .  Dosyanız bozuk diye düşünüyorum. Başka açıklaması yok. Yıllardır kullanıyoruz . Hep aynı bilgisayarlarla oynadık ve hiç virüs programı gibi şeyler yüklemedik ve  hiç böyle bir problemle karşılaşmadık.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bak bende biliyorum normalde sorun yok 2yıldan fazladır kullanıyoruz ve sürekli güncelliyoruz indiriyoruz siliyoruz. Zaten ilk defa karşılaştığımız bir durum. Virüs programı yok . Defender kapalı. Güvenlik duvarı bile kapalı. engelleyebilecek herhangi bir program yok yani ben anlamadım zaten neden böyle oluyor. Yok engelleyecek program yok derken , Ekstradan indirdiğimiz saçma sapan bir program bile yok. Kaldıki 4 tane farklı pc den denedik. Hiç birinde olmuyor. Yani ortak sorunu olan bir durum yokki pc lerin. 2si win 7 1 i win 8 1i win 10. Hiç birinde virüs programı yok ve hepsinde defender kapalı. Winrar olarak iniyor rar dosyası olarak. Winrarı kontrol ettim ondada bir sorun yok. Dosyayı onar dedim winrardan kesinlikle onarmıyor hiç bir pcden. Yani yok dosya çalışmıyor. Sizin normal bir pcden indirim deneme şansınız var mı ? Yani benim aklıma bir çözüm gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

acme koxp en son sürümü banada böyle yollarmısınız bende gıremıyorum arkadasın olayı gibi benımde durumum dosyayı ındırıyor fakat acmıyor hata verıyor en güncel sürümü banada böyle tek tek yollarmısınız 3 gundur gıremıyorum bosu bosuna gıdıyor koxp

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...