Jump to content
  • Kaydol

Acme Koxp Alemgame

Wepwawet
 Share

Önerilen Mesajlar

7 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı:

Güncellendi.
Ayrıca ; Oyunun Kendi Launcherini Açmayın Çünkü Koxp Kullanıyorsunuz ve Kendi Kendinizi Bu tür Güncelleme bekleme sıkıntısına sokuyorsunuz. Halbuki Patchleri Atmasanız kullanmaya devam edeceksiniz..

Deathkoya giris yapmıyor eskı surum ve yeni surumle .

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı:

Güncellendi.
Ayrıca ; Oyunun Kendi Launcherini Açmayın Çünkü Koxp Kullanıyorsunuz ve Kendi Kendinizi Bu tür Güncelleme bekleme sıkıntısına sokuyorsunuz. Halbuki Patchleri Atmasanız kullanmaya devam edeceksiniz..

bende 8li ok calısmıyor sadece 3lü atıyor acaba bir sorunmu var

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı:

Güncellendi.

peki devil reis şimdi bunlar patch getiriyor biz oyuna patchsiz koxpla giriş yapınca bunlar görmüyormu bizi ben deathkoda cok ban yedim öyle patch getiriyorlardı ben patch attırmadan oyuna giriyordum oto loginle bütün çarlarım ban yiyordu öyle olmazmı burdada 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, wepwawet0542 yazdı:

peki devil reis şimdi bunlar patch getiriyor biz oyuna patchsiz koxpla giriş yapınca bunlar görmüyormu bizi ben deathkoda cok ban yedim öyle patch getiriyorlardı ben patch attırmadan oyuna giriyordum oto loginle bütün çarlarım ban yiyordu öyle olmazmı burdada 

hayır olmaz öyle olsa zaten önceki patch girişlerini kapatırlar illaki patch gelince oyunda olanlar olacak
@sabu068 5li oku kullan sadece seri atar 
@tuncay sevencan patch yükle dene güncel ve önceki sürümleri çalışır birisi illaki halen kullanılan  bir şey

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

26 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı:

hayır olmaz öyle olsa zaten önceki patch girişlerini kapatırlar illaki patch gelince oyunda olanlar olacak
@sabu068 5li oku kullan sadece seri atar 
@tuncay sevencan patch yükle dene güncel ve önceki sürümleri çalışır birisi illaki halen kullanılan  bir şey

yeni sürümde oto loginde sorun var server seçme yerinde kalıyor 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...