Wepwawet Oluşturuldu: Temmuz 23, 2018 Share Oluşturuldu: Temmuz 23, 2018 Acme koxp Alemgame Acme Koxp Alemgame patch geldi girilmiyor oyuna yeni sürüm gelmesi lazım karacocuk1234 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emrhksgn Temmuz 23, 2018 gönderildi Share Temmuz 23, 2018 gönderildi evet bekleyeceğiz yeni sürümü karacocuk1234 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Temmuz 23, 2018 gönderildi Yazar Share Temmuz 23, 2018 gönderildi ben patch attırmadım risk aldım girdim oyuna inş ban yemem karacocuk1234 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emrhksgn Temmuz 23, 2018 gönderildi Share Temmuz 23, 2018 gönderildi patch atmadan girmiyorki. bende denedim hata veriyor karacocuk1234 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Temmuz 23, 2018 gönderildi Yazar Share Temmuz 23, 2018 gönderildi ben 10 carıda soktum patchsiz şuan oyun gitti karacocuk1234 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emrhksgn Temmuz 23, 2018 gönderildi Share Temmuz 23, 2018 gönderildi girmiyor güncelleme lazım karacocuk1234 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
alphawolf Temmuz 23, 2018 gönderildi Share Temmuz 23, 2018 gönderildi Patchten sonra bendede gitti, koxpla alakalı genel bi sorun var.Eski bi kaç sürümüde denedim girmiyor sanırım güncelleme gelmesi gerekiyor. karacocuk1234 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
karacocuk1234 Temmuz 23, 2018 gönderildi Share Temmuz 23, 2018 gönderildi VALLA DÜNCELLEME GELSE DE Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Öne Çıkan Yorum DEVILCRAFT Temmuz 23, 2018 gönderildi Öne Çıkan Yorum Share Temmuz 23, 2018 gönderildi Güncellendi. Ayrıca ; Oyunun Kendi Launcherini Açmayın Çünkü Koxp Kullanıyorsunuz ve Kendi Kendinizi Bu tür Güncelleme bekleme sıkıntısına sokuyorsunuz. Halbuki Patchleri Atmasanız kullanmaya devam edeceksiniz.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
beypo123 Temmuz 23, 2018 gönderildi Share Temmuz 23, 2018 gönderildi dosya bozukmu ben yukledım acılamadı dıyor vıtus programı ve defenderda kapalı bı yardımcı olurmusunuz tek tek ındırme lınkı atsanız Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tuncay sevencan Temmuz 23, 2018 gönderildi Share Temmuz 23, 2018 gönderildi 7 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: Güncellendi. Ayrıca ; Oyunun Kendi Launcherini Açmayın Çünkü Koxp Kullanıyorsunuz ve Kendi Kendinizi Bu tür Güncelleme bekleme sıkıntısına sokuyorsunuz. Halbuki Patchleri Atmasanız kullanmaya devam edeceksiniz.. Deathkoya giris yapmıyor eskı surum ve yeni surumle . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabu068 Temmuz 23, 2018 gönderildi Share Temmuz 23, 2018 gönderildi 8 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: Güncellendi. Ayrıca ; Oyunun Kendi Launcherini Açmayın Çünkü Koxp Kullanıyorsunuz ve Kendi Kendinizi Bu tür Güncelleme bekleme sıkıntısına sokuyorsunuz. Halbuki Patchleri Atmasanız kullanmaya devam edeceksiniz.. bende 8li ok calısmıyor sadece 3lü atıyor acaba bir sorunmu var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Temmuz 23, 2018 gönderildi Yazar Share Temmuz 23, 2018 gönderildi 22 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: Güncellendi. Ayrıca ; Oyunun Kendi Launcherini Açmayın Çünkü Koxp Kullanıyorsunuz ve Kendi Kendinizi Bu tür Güncelleme bekleme sıkıntısına sokuyorsunuz. Halbuki Patchleri Atmasanız kullanmaya devam edeceksiniz.. peki devil reis şimdi bunlar patch getiriyor biz oyuna patchsiz koxpla giriş yapınca bunlar görmüyormu bizi ben deathkoda cok ban yedim öyle patch getiriyorlardı ben patch attırmadan oyuna giriyordum oto loginle bütün çarlarım ban yiyordu öyle olmazmı burdada Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 23, 2018 gönderildi Share Temmuz 23, 2018 gönderildi 32 dakika önce, wepwawet0542 yazdı: peki devil reis şimdi bunlar patch getiriyor biz oyuna patchsiz koxpla giriş yapınca bunlar görmüyormu bizi ben deathkoda cok ban yedim öyle patch getiriyorlardı ben patch attırmadan oyuna giriyordum oto loginle bütün çarlarım ban yiyordu öyle olmazmı burdada hayır olmaz öyle olsa zaten önceki patch girişlerini kapatırlar illaki patch gelince oyunda olanlar olacak @sabu068 5li oku kullan sadece seri atar @tuncay sevencan patch yükle dene güncel ve önceki sürümleri çalışır birisi illaki halen kullanılan bir şey Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Temmuz 23, 2018 gönderildi Yazar Share Temmuz 23, 2018 gönderildi 26 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: hayır olmaz öyle olsa zaten önceki patch girişlerini kapatırlar illaki patch gelince oyunda olanlar olacak @sabu068 5li oku kullan sadece seri atar @tuncay sevencan patch yükle dene güncel ve önceki sürümleri çalışır birisi illaki halen kullanılan bir şey yeni sürümde oto loginde sorun var server seçme yerinde kalıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Gönderen DEVILCRAFT,
cevap
Öneren: DEVILCRAFT
0 reactions
Bu iletiye git