ofko77 Oluşturuldu: Temmuz 25, 2018 Share Oluşturuldu: Temmuz 25, 2018 DEATHKO KOXP deathko da 0xb00002 hatası veriyor reis suna bi çözüm yapsan çok sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 26, 2018 gönderildi Share Temmuz 26, 2018 gönderildi güncel yada önceki sürümleri denersen sorunun kalmaz mutlaka. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ofko77 Temmuz 26, 2018 gönderildi Yazar Share Temmuz 26, 2018 gönderildi bide su koxp neden bukadar yavas atak yapıyor magede falan cok bekliyor 8 li okda düzgün çalışmıyor birini atıyor diğerini atmıyor . osmanlı bot var bi bakın isterseniz deli çalışıyor adamların koxpu aynısıdır diye aldım verim alamıyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 26, 2018 gönderildi Share Temmuz 26, 2018 gönderildi 4 saat önce, ofko77 yazdı: bide su koxp neden bukadar yavas atak yapıyor magede falan cok bekliyor 8 li okda düzgün çalışmıyor birini atıyor diğerini atmıyor . osmanlı bot var bi bakın isterseniz deli çalışıyor adamların koxpu aynısıdır diye aldım verim alamıyorum. hocam usko koxpla pvp koxpu neden karşılaştırıyorsun ? uskoda 8li 9lu atabilirsin fakat pvplerde engelli onlar o yüzden atamazsın ayrıca magelerin hızlı atak yapmasıda engelli failed verir buda uskoda engelli değil... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ofko77 Temmuz 28, 2018 gönderildi Yazar Share Temmuz 28, 2018 gönderildi Reis son bi sorum var su sexy-ko da çalışmıyormu ya koxp ona bi çözüm bulma ihtimaliniz nedir. teşekkürler bilgilendirme için. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar