Drunkenrage Oluşturuldu: Temmuz 30, 2018 Share Oluşturuldu: Temmuz 30, 2018 Oyunu Launcherdan aç hatası 2 pvp server ve uskoda denedim hep aynı hatayı aldım oyunu launcherdan aç diyor bunu nasıl geçicez ? key aldım boşamı gidicek ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Drunkenrage Temmuz 30, 2018 gönderildi Yazar Share Temmuz 30, 2018 gönderildi Bunu söylüyor lütfen yardımcı olun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 31, 2018 gönderildi Share Temmuz 31, 2018 gönderildi koxpla girmeye çalıştığın serverda o hatayı veriyorsa acme değildir ve orada çalışmasını beklemen tamamen yanlış Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Drunkenrage Ağustos 1, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 1, 2018 gönderildi iyi diyorsun güzel diyorsunda uskoda o gözüküyor serverda gözükmüyor bide acme olan serverlar hakkında onu değilde hangi serverlarda çalıştığını direk yazsanız daha iyi olmaz mı.. yazık yani boşu boşuna para gitti Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 2, 2018 gönderildi Share Ağustos 2, 2018 gönderildi On 8/1/2018 at 13:43, Drunkenrage yazdı: iyi diyorsun güzel diyorsunda uskoda o gözüküyor serverda gözükmüyor bide acme olan serverlar hakkında onu değilde hangi serverlarda çalıştığını direk yazsanız daha iyi olmaz mı.. yazık yani boşu boşuna para gitti usko ve steamko için speedybot var pvp için acme var ki önceki mesajımda link verdim bakıp ona göre alabilesiniz diye Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar