orcman Oluşturuldu: Temmuz 31, 2018 Share Oluşturuldu: Temmuz 31, 2018 alemgame cheat detected Hocam merhaba 2. charı sokmak istiyorm bir türlü olmuyor cheat detected yaziyor yardımcı olur musunuz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Drunkenrage Temmuz 31, 2018 gönderildi Share Temmuz 31, 2018 gönderildi kardeşim bana bi yardımcı olabilirmisin oyuna girmek istediğimde launcherdan girmen lazım diyor girmiyor ne yapmam lazım ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
orcman Temmuz 31, 2018 gönderildi Yazar Share Temmuz 31, 2018 gönderildi bende bilmiyorum hocam yetkililer bakarsa mutlu olucaz giremiyoruz oyuna Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Drunkenrage Temmuz 31, 2018 gönderildi Share Temmuz 31, 2018 gönderildi gittim yeni aldım bunların dönceği yok boşuna girdi 25 tl Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Öne Çıkan Yorum DEVILCRAFT Temmuz 31, 2018 gönderildi Öne Çıkan Yorum Share Temmuz 31, 2018 gönderildi forumda defalarca cevabı verildi, aramadan konu açarsanız sonu böyle olur Client içindeki knightonline.exe ye uıyguladığınız uyumluluk ayarını kaldırın. yapmazsanız cheat detected almaya devam edersiniz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Gönderen DEVILCRAFT,
çözüm
Öneren: DEVILCRAFT
0 reactions
Bu iletiye git