Jump to content
  • Kaydol

Acme Swlerde Aklıma Takılan

Wepwawet
 Share

Önerilen Mesajlar

Acme swlerde aklıma takılan

Merhabalar bi sorum olucak kafam karıştıda şimdi acme swlerde oyun patch getiriyor ya oto loginle patch attırmadan oyuna girdiğimizde log düşme diye birşey varmı yakalanma gibi deathkonun son zamanlarında 3 günde 30 a yakın çarım ban  yemişti servera patch getiriyorlardı oto loginle çarlar oyuna girdikten sonra oyuna girince toplu ban atıyordu 5 çarımada ama alemgamede böyle birşey olmadı hiç biraz bilgilendirme şansınız varmıdır serverlara patch geldikten sonra patch atttırmalımıyız attırmamalımıyız bu ban yemeyi patch attırmak önlermi @DEVILCRAFT 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Kardesim acmede o olay yoq server sahipleri ilgilenmiyor log olayi da yok server acildigi ilk gunden beridir yani utanmasam tbl ile koxp ile gm yi kescem o derece sen dusun yani hani gm wallhack oldugumu gore gore banlamadi beni log olayi da fasa fiso cok kisiden sikayet yersen sorgu sualsiz ban atar gm nin gozune batma yeter zaten cikip dolastigi yoq cok sanssizsan anca ban yersin

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

5 saat önce, wepwawet0542 yazdı:

Deathkoda cok ban yedim kardeşim sürekli patch getiriyorlardı demek istedigim şu oyunlar patch getirdigi zaman biz koxpla direk giriş yapınca bizi görme ihtimalleri varmı 

koxpla girdiğin sürece patch çekmene gerek yok yani . koxp kullanıyorsan patchlerden uzak dur sorun yaşamamak için eğer giremezsen mecburi güncelleme gerekirse ben yine de güvenemiyorum riske girmiyim diyorsan farklı bir charla gir ( bu durum hiç yaşanmadı fakat o kadar pimpirikliyim diyorsan )

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...