Wepwawet Oluşturuldu: Ağustos 2, 2018 Share Oluşturuldu: Ağustos 2, 2018 Acme swlerde aklıma takılan Merhabalar bi sorum olucak kafam karıştıda şimdi acme swlerde oyun patch getiriyor ya oto loginle patch attırmadan oyuna girdiğimizde log düşme diye birşey varmı yakalanma gibi deathkonun son zamanlarında 3 günde 30 a yakın çarım ban yemişti servera patch getiriyorlardı oto loginle çarlar oyuna girdikten sonra oyuna girince toplu ban atıyordu 5 çarımada ama alemgamede böyle birşey olmadı hiç biraz bilgilendirme şansınız varmıdır serverlara patch geldikten sonra patch atttırmalımıyız attırmamalımıyız bu ban yemeyi patch attırmak önlermi @DEVILCRAFT DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KnighTless Ağustos 3, 2018 gönderildi Share Ağustos 3, 2018 gönderildi Kardesim acmede o olay yoq server sahipleri ilgilenmiyor log olayi da yok server acildigi ilk gunden beridir yani utanmasam tbl ile koxp ile gm yi kescem o derece sen dusun yani hani gm wallhack oldugumu gore gore banlamadi beni log olayi da fasa fiso cok kisiden sikayet yersen sorgu sualsiz ban atar gm nin gozune batma yeter zaten cikip dolastigi yoq cok sanssizsan anca ban yersin DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Ağustos 6, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 6, 2018 gönderildi Deathkoda cok ban yedim kardeşim sürekli patch getiriyorlardı demek istedigim şu oyunlar patch getirdigi zaman biz koxpla direk giriş yapınca bizi görme ihtimalleri varmı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 7, 2018 gönderildi Share Ağustos 7, 2018 gönderildi 5 saat önce, wepwawet0542 yazdı: Deathkoda cok ban yedim kardeşim sürekli patch getiriyorlardı demek istedigim şu oyunlar patch getirdigi zaman biz koxpla direk giriş yapınca bizi görme ihtimalleri varmı koxpla girdiğin sürece patch çekmene gerek yok yani . koxp kullanıyorsan patchlerden uzak dur sorun yaşamamak için eğer giremezsen mecburi güncelleme gerekirse ben yine de güvenemiyorum riske girmiyim diyorsan farklı bir charla gir ( bu durum hiç yaşanmadı fakat o kadar pimpirikliyim diyorsan ) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar