yurdakul01 Oluşturuldu: Ağustos 4, 2018 Share Oluşturuldu: Ağustos 4, 2018 Dalga mı geçiyorsunuz ? 2 gün önce konu açtım benden başka herkese cevap verdiniz. Dün aynı konuyu tekrar actım yine benden başka herkese cevap verdiniz. Dalga mı geçiyorsunuz kardeşim . Death ko da dark fragment seçeneği yok. Neden yok ? Konulacak mı ? İnsan gibi cevap bekliyoruz burda.............................. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 4, 2018 gönderildi Share Ağustos 4, 2018 gönderildi Bir saat önce, yurdakul01 yazdı: Dalga mı geçiyorsunuz ? 2 gün önce konu açtım benden başka herkese cevap verdiniz. Dün aynı konuyu tekrar actım yine benden başka herkese cevap verdiniz. Dalga mı geçiyorsunuz kardeşim . Death ko da dark fragment seçeneği yok. Neden yok ? Konulacak mı ? İnsan gibi cevap bekliyoruz burda.............................. daha öncede cevapladık o yüzden eklenti güncellemesi geldiği zaman eklenecek... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar